Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Késik a Battlefield 4 utolsó DLC-je is

Nemcsak a Battlefield: Hardline és a Dragon Age: Inquisition késik, hanem a Battlefield 4 utolsó DLC-je, a Final Stand is. A jelenlegi tervek szerint az idei év utolsó negyedében válik letölthetővé a kiegészítő.

Heti hírösszefoglaló - 29. hét

A hét legfontosabb eseménye talán az volt, hogy elindult a Destiny bétatesztelése, igaz, egyelőre csak PlayStaion-platformokon elérhető. Emellett még mindig tart nyereményjátékunk, melyhez nem késő csatlakozni.

Launch traileren a Battlefield 4: Dragon's Teeth

A Premium-tagok mától kezdve tölthetik le a Battlefield 4 legújabb és egyben utolsó előtti kiegészítőjét. Ennek apropóján egy launch trailer is érkezett a csomaghoz, csekkoljátok!

Brit toplista: újra a csúcson a Watch Dogs

A megjelenés után sokáig vezette a brit toplistát a Watch Dogs, és kis szünet után újra az élre ugrott. A Battlefield 4 visszakerült a legjobb tízbe, ezen kívül pedig csak kisebb helycserék történtek.

Heti hírösszefoglaló - 28. hét

Amitől igazán izgalomba jöttünk a héten, az egy fantasztikus nyereményjáték, mely a Gamekapocs oldalán indult, és amivel most egy Intel Core i7-4790K procit nyerhetsz! De az összefoglalóban találhatsz még egy ajándékot!

Battlefield 4 - bemutatkozik a Battlefest

Újabb eseménysorozatot indít a Battlefield 4 játékosainak a DICE. Nyereményjátékok, dupla XP-hétvégék és még sok meglepetés várja a rajongókat a hétvégén induló Battlefestben.

Tényleg július 15-én érkezik BF4: Dragon's Teeth

Úgy tűnik, tényleg az igazi megjelenési dátum került ki a múlt héten az Origin hivatalos Twitter-oldalára. Emellett egy új javítást is kapott a játék a DLC érkezése előtt, ez elvileg már éles.

Július 15-én érkezhet az új Battlefield 4 DLC

Egy véletlen folytán a tervezettnél hamarabb derült ki a Battlefield 4: Dragon's Teeth megjelenési dátuma. A Twitter-bejegyzést természetesen azóta törölték, de a dátum reálisnak tűnik.

Blogajánló: 2014 - a konzolok kihalásának kora

Újabb hétfő, újabb blogajánló, újabb félrevezető cím. Ezúttal is rengetek remek írással ajándékoztatok meg minket, így aki a múlt héten betévedt a blogok közé, garantáltan találhatott magának valami érdekes témát.

Battlefield 4 - Dragon’s Teeth DLC részletek

A DICE végre konkrét részleteket is elárult a Battlefield 4 soron következő bővítményéről, a Dragon’s Teeth DLC-ről. A csomagban négy új multis térkép kap helyet, ezúttal különféle ázsiai városokban folyik a vérontás.