Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Battlefield 4 - videón a következő két DLC

A Battlefield 4 legújabb előzeteséből kiderül, hogy még nem késő beruházni egy Premium-tagságra, elvégre olyan DLC-k várják a rajongókat, mint a Dragon’s Teeth és a Final Stand. Ezekbe most bele is nézhetünk.

Itt vannak az EA számai, közeleg az új Sims

Folytatjuk üzleti délelőttünket, ezúttal az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi jelentése van soron. A legfontosabb hírt, a Need for Speed kihagyását már megírtuk, lássuk, milyen érdekességek derültek még ki!

Battlefield 4 - konzolon is elstartoltak az osztagok

A DICE végre meghallgatta a játékosok kívánalmait, konzolokon is elstartolt a Squad Join opció a Battlefield 4 multijában. Ez annyit jelent, hogy barátainkkal ötfős osztagokba rendeződhetünk az online csatamezőkön.

Battlefield 4: Naval Strike teszt

Igaz, egyes platformokon kisebb késéssel, de megjelent a Battlefield 4 harmadik DLC-je, mely a tengeri ütközetek világába kalauzolja el a játékosokat. Új pályák, fegyverek, jármű és egy klasszikus játékmód újragondolása is helyet kapott a csomagban.

Frissítve: Battlefield 4 - késik a PC-s Naval Strike

A Battlefield 4 legújabb kiegészítője ma jelenik meg, üröm az örömben, hogy a DICE az utolsó pillanatban eltolta a számítógépes verzió rajtját, és nem is árulta el, hogy mekkora csúszásra számíthatunk.

Idén nem az EA lesz a legrosszabb cég

Akár örülj neki, akár nem, jó ha tudod, hogy idén már biztosan nem az EA lesz a legrosszabb amerikai cég. A The Consumerist ominózus versenyén már az első fordulóban kiesett a kiadó.

Battlefield 4 - mozog a Naval Strike DLC

A VG247 jóvoltából hosszabban is belenézhetünk a Battlefield 4 soron következő DLC-jébe, amely a tengeri hadviselésre helyezi a hangsúlyt. Emellett befutott a hivatalos előzetes is - ússzatok rá hamar!

EA: újra versenyben a legrosszabb cég címéért

Idén is az Electronic Arts lehet Amerika legrosszabb cége, legalábbis a jelöltek között biztosan ott van az óriáskiadó is. Most az internet népén a világ szeme, szavazással dől el, ki lesz a "nyertes".

Teaser videót kapott az új Battlefield 4-kiegészítő

Teaseljük picit a Battlefield 4 soron következő DLC-jét, a minap érkezett rövidke videón a Battlefield 2142-ből ismert Titan mód újragondolt változatából láthatunk villanásokat. A bővített előzetes holnap jön.

Battlefield 4: China Rising & Second Assault teszt

Megkésve bár, de törve nem, teszteljük a Battlefield 4 első kiegészítőjét a China Risingot, s ha már így belejöttünk, a mostanában megjelent Second Assaultot is hozzácsaptuk. Duplateszt következik.