Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Megvan a Battlefield 4: Final Stand dátuma

Az EA és a DICE bejelentette a Battlefield 4 utolsó (?) DLC-jének megjelenési dátumát. Ahogy az már megszokott, elsőként a Premium-tagok vethetik rá magukat az új térképekre, játékmódokra, járművekre és fegyverekre.

Egy hétig ingyen játszható a Battlefield 4

Ismét kódolatlan hetet tartanak az Originen: ha a Game Time promóció keretében letöltöd a Battlefield 4-et, onnantól számítva 168 órán át ingyen játszhatsz a DICE shooterével. Te döntöd el, mikor élsz a lehetőséggel.

Kísérletezik a DICE: iOS-en fut a Battlefield 4

Nem, arról azért nincs szó, hogy a DICE és az EA kiadná a Battlefield 4-et iPhone-ra és iPadre, de azt mondják a srácok, hogy techdemóként a játék "bizonyos részeit" már tudják futtatni a Metal API-t támogató mobileszközökön.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

Márciusban jelenik meg a Battlefield: Hardline

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Battlefield: Hardline, ez az EA legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentéséből derült ki. A Star Wars: Battlefront 2015 utolsó negyedévében, a Battlefield 5 pedig 2016 végén érkezik.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan ráfordulunk a novemberre, miközben az őszi játékmegjelenési dömping folytatódik. Ezen a héten a hardcore és a casual játékosok is találhatnak a fogukra való címet, lássuk, mi a kínálat!

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

A hónap végén jön a Battlefield 4: Premium Edition

Október végén minden földi jóval megpakolt kiadást kap a Battlefield 4. A Premium Edition névre hallgató csomag elsőként PC-n landol, majd konzolokra is befut, de "technikai korlátok miatt" nem lesz belőle Xbox 360-as verzió.

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!