Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

A csökkenő bevétel ellenére is bizakodó az EA

Az Electronic Arts szerint "remekül indult" az aktuális üzleti éve, annak ellenére, hogy az elmúlt negyedévben kevesebb bevételt ért el, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az őszi megjelenéseken sok múlik majd.

Battlefield 4 - holnap jön a tavaszi frissítés

A DICE tájékoztatása szerint holnaptól lesz elérhető a Battlefield 4 tavaszi frissítése. Az új, minden platformra egyszerre érkező csomagban egy új játékmódot és öt vadonatúj fegyvert találunk majd.

További tartalmak jönnek a Battlefield 4-hez

A Battlefield: Hardline ebben a hónapban jelent meg, de ennek ellenére a negyedik rész támogatása sem áll le. A fejlesztők szerint újabb nagyobb frissítés várható és végre megérkezik a közösségi pálya is.

Battlefield 4 - közösségi pályaépítés

A Battlefield: Hardline megjelenése ellenére sem hagyja magára a sorozat előző epizódját a DICE. Hamarosan újabb nagyobb patch érkezik a játékhoz, emellett a rajongók együtt építhetik fel az új pályát.

Az EA továbbra is eredményes

Az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedéve sikeresnek mondható, de ami a legfontosabb, hogy a kiadó a közelgő játékairól is elhintett pár érdekességet. Tényleg 2016 végén jön a Battlefield 5.

Battlefield 4 - prémium tartalmak decemberig

Idén decemberig biztosan kapunk még prémium tartalmat a Battlefield 4-hez, erősítette meg az EA és a DICE. Noha a Final Stand már megjelent, nagyon is elképzelhető, hogy még jönnek új kiegészítők.

Battlefield 4 - A Final Stand nem az utolsó DLC

Korábban is hallhattunk már utalásokat arra, hogy a Final Standdel nem szűnik meg a Battlefield 4 tartalmi támogatása. A minap a DICE újra tudatosította bennünk, hogy még több DLC-re számíthatnak a rajongók.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Újra katonáskodunk a 2016-os Battlefieldben

Az Electronic Arts a múlt hónapban jelentette be, hogy a Hardline után sem maradunk Battlefield nélkül. Most már tudjuk, hogy a 2016 folyamán érkező epizód visszatér a gyökerekhez, azaz a militarista témához. Örülünk?

Ilyen lesz a Battlefield 4 utolsó DLC-je

A Premium-tagok mától tölthetik le a Battlefield 4 utolsó DLC-jét, a Final Standet. Ennek örömére a DICE még egy gameplay traileren mutatja be a havas környezetben zajló harcokat, amit futurisztikus eszközökkel vívhatunk.