Battlefield 4 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Battlefield visszatért, a negyedik rész már next-gen konzolokra is elkészült.

Battlefield - átalakul a kezelőfelület

Ősszel érkezik az első világháborúban játszódó Battlefield 1, a DICE pedig úgy döntött, ideje kicsit átalakítani a szokványos Battlefield-kezelőfelületet. A módosítás érinti a Battlefield 4-et és a Battlefield: Hardline-t is.

Battlefield 4 - ingyen tölthető a Second Assault DLC

Az EA továbbra is kitart a Road to Battlefield 1 kampány mellett, így a Battlefield 4 egy másik DLC-jét is ingyenessé tette. Ezúttal a Second Assaulton a sor - mindegy, milyen platformon játszol.

E3 2016: Elképesztően olcsók most a Battlefieldek

Ha még nem szerezted be a Battlefield 4-et vagy a Battlefield: Hardline-t, akkor szuper hírünk van. A közelgő Battlefield 1-premier előtt ugyanis mindkét cím elképesztően alacsony árcédulát kapott, ráadásul majdnem minden platformon.

Frissítve: Battlefield 4 - ingyenes a Final Stand DLC

Az EA "Road To Battlefield 1" kampányának köszönhetően további DLC-ket tesznek ingyenessé. Minden jel szerint a következő csomag a Battlefield 4 Final Stand bővítménye lesz, tehát nem sorban haladnak a készítők.

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.

Ingyen tölthetőek a Battlefield 4 és a Hardline DLC-i

A héten jelentik be a legújabb Battlefieldet és ennek apropóján az EA egy hétig ingyenessé tette a Battlefield 4 és a Hardline egy-egy DLC-jét. Ha minden igaz, utána is jönnek grátisz csomagok.

Battlefield 4 - lezárul egy korszak

David Sirland, a DICE Los Angeles-i stúdiójának producere a Twitteren megerősítette, a Battlefield 4 újdonságait elsőként megkapó tesztszerver a jövőben már nem fog új tartalmakkal frissülni, bár ettől még nem lövik azt le.

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.

A DICE LA továbbra is a Battlefield 4-en dolgozik

A Battlefield 4 támogatását így is kimaxolták a DICE-nál, de úgy tűnik, hogy nem a téli javítócsomag volt az utolsó a játékhoz. A DICE Los Angelesben székelő divíziója továbbra is dolgozik a játékon.

PlayStation Store - jól fogyott a Destiny

A Sony összegyűjtötte, hogy melyek voltak azok a játékok tavaly, amelyek a legsikeresebbnek bizonyultak az európai és amerikai PlayStation Store-ban. Nálunk a Destiny, a tengerentúlon pedig a Black Ops 3 vitt mindent.