DayZ PC

Az ArmA II modjából nőtte ki magát önálló játékként az ultrarealisztikus online zombihent.
Típus: Akció, FPS, Zombis

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: Xbox One-on is lesz Early Access

A Microsoft is bevezet egy, a Steam Early Accesshez hasonló rendszert, és itt nem jövő időben beszélünk: az Xbox Game Preview első jelöltjei, köztük az Elite: Dangerous, már el is érhetők.

E3 2015: A Bohemia Interactive tervei

Az ArmA 3 weboldalán már egy visszaszámláló fut, ami június 16-án, a PC Gaming Show idején jár le. A Bohemia itt leplezi majd le a militarista szimulátor új szigetét, de új részletek jönnek a DayZ-ről és a Take on Marsról is.

3 millió példány kelt el a DayZ-ből

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Bohemia Interactive-nál készülő DayZ, az egyelőre még fejlesztés alatt álló és így csak a Steam Early Accessben kapható játékból több mint 3 millió példány kelt el eddig.

Egyéves a DayZ, a fejlesztők ünnepelnek

Egy éve landolt a Steam Early Access programjában az önállóan futtatható DayZ, amely azóta sikert sikerre halmoz, holott a végleges játék megjelenése csak 2016 folyamán várható. Tekintsünk egy kicsit vissza!

DayZ - mi várható 2015-ben?

Például az, hogy emelkedni fog a zombis túlélőjáték ára, így nem árt sietni, ha 30 dollár alatt meg akarod úszni a beruházást. A végleges verzió 2016 elején jöhet, de addig is rengeteg új tartalom és javulás várható.

Xbox One-ra is megjelenhet a DayZ

Még augusztusban, a Gamescom idején jelentette be a DayZ atyja, Dean Hall, hogy PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a zombis túlélőjáték. Akkor valamiért a Bohemia mélyen hallgatott az xboxos verzióról, pedig lesz ilyen is.

GC 2014: Indie összefoglaló a Sony konferenciáról

Rengeteg PlayStation 4-exkluzív cím érkezik a közeljövőben, melyekre a többi platformon játszók is irigykedhetnek majd, ezen kívül készül néhány már ismert játék, mint például a Journey és a DayZ PS4-portja is.

Ma még ingyenes az ArmA: Cold War Assault

Tizenöt éves a cseh Bohemia Interactive, s ennek alkalmából a fejlesztők ingyen elérhetővé tették az első játékukat, a 2001-ben megjelent Operation Flashpointot, amely mostanság ArmA: Cold War Assault címen fut.

Ellopták a DayZ forráskódját?

Nagyon úgy néz ki, hogy feltörték a Bohemia Interactive szervereit, és ellopták a DayZ forráskódját. A játékosok adatai biztonságban vannak, de félő, hogy csalások és hackek árasztják el a játékot.