DayZ PC

Az ArmA II modjából nőtte ki magát önálló játékként az ultrarealisztikus online zombihent.
1361188854

DayZ - minden héten új tartalom érkezik

A DayZ vezető tervezője, Dean “Rocket” Hall letette a nagy esküt, hogy a zombis címükhöz minden héten új tartalmat tölthetünk le, ráadásul ingyen. A fejlesztők nem hisznek a fizetős DLC-modellben.
1360069224

Először mozog az önállóan futtatható DayZ

A DayZ fejlesztői végre frissítették blogjukat, így már mozgásban is megcsodálhatjuk a standalone DayZ-t. A zombis címet a Bohemia Interactive karolta fel, miután pár sikeres kört lefutott korábban ArmA 2-modként.
1355058038

Konzolokra is megjelenhet a DayZ

Nincs még semmilyen konkrét bejelentés az önállóan is futtatható DayZ konzolos változatáról, de a zombis cím atyja, Dean Hall mégis nagy reményeket táplál az esetleges portok felé. Minden a PC-s verzió munkálataitól függ.
1350388848

Első képek az önállóan futtatható DayZ-ből

A zombis MMO atyja, Dean Hall bemutatta az első ingame screenshotokat az önállóan futtatható DayZ-ből. A látvány nem hoz reformokat, s alig lesz kiforrottabb, mint a jelenlegi ArmA II-mod. Elsősorban az épületbelsőket vehetjük szemügyre; nem a grafika miatt fogjuk imádni a játékot.
1348999551

Még idén megjelenik a DayZ

Az ArmA II népszerű modjából, a DayZ-ből készült önálló játék még idén meg fog jelenni, ezt a modifikációt kitaláló Dean Hall árulta el. Hall szerint ezt a célt tűzte ki maga elé a csapat, és mindenképpen el is akarják érni, ahogy abban is biztosak, hogy olcsón fogják árulni a játékot.
1344351649

Önálló formában is megjelenik a DayZ

Az utóbbi hónapok egyik legnagyobb bombasikere az ArmA 2 modjaként elhíresült DayZ, mely hűen ötvözte az online játékot az ultrarealisztikus zombihenttel. Az élőhalottak mellett a hús-vér emberek is megnehezítették a túlélést. A DayZ kinőtte magát: standalone címként tör babérokra.