DayZ PC

Az ArmA II modjából nőtte ki magát önálló játékként az ultrarealisztikus online zombihent.
Típus: Akció, FPS, Zombis

Kétmilliónál jár a DayZ

Még mindig jól teljesít a DayZ, úgy tűnik, a kezdeti sikert nem csak egy gyors fellángolásnak köszönhették a készítők. Mára kétmillió eladásnál járnak, pedig ugye még be sem fejezték a játékot.

DayZ - megvan az egymillió

Óriási népszerűségnek örvend a DayZ, a játék még el sem készült, de már több mint egymillióan fizettek be az előzetes változatára. Ennyire hiányzik a piacról egy valódi túlélő játék?

Már 800 ezer példánynál jár a DayZ

Legutóbbi helyzetjelentésünk óta a Bohemia megduplázta a DayZ eladott példányszámát, immáron 800 ezer kópia kelt el a nyitott világú zombis túlélőjátékból. Dacára annak, hogy egy bugos, korai változatról van szó.

DayZ - 400 ezer eladás az első héten

Kifejezetten jól rajtolt a DayZ, igaz, a játék végleges változata még meg sem jelent. Az első héten több mint 400 ezer példányban vásárolták meg a játékot a Steamen keresztül.

Elérhető a DayZ Standalone korai változata

A Bohemia Interactive bejelentette, hogy az előrendelők már rátehetik a mancsukat a DayZ Standalone egy korai buildjére, amely még alfaverzió, szóval hibákkal biztosan találkozni fogsz benne.

Nyolc percig mozog a DayZ Standalone

Maga a játék atyja, Dean Hall mutatja be nekünk a DayZ Standalone jelenlegi állapotát, amely még mindig pre-alpha-fázisban leledzik. Furcsa ugye? A játéknak már régen a boltokban kéne lennie.

E3 2013: DayZ konzolokon is?

A májusban a Mount Everest csúcsát is megmászó Dean “Rocket” Hall elmerengett egy sort a DayZ esetleges konzolportjairól. Ha választania kellene, mindenképpen a PS4-re jelentetné meg a zombis címet.

E3 2013: Ilyen lesz a standalone DayZ

A Bohemia Interactive tolmácsolásában megnézhetjük az önállóan is futtatható DayZ első játékmenet-felvételét. A VG247 birtokába került videón szemrevételezhetjük a loot-rendszert, az interfészt és a környezetet is.

Fejlesztői naplón a DayZ

Bár az önállóan futtatható DayZ-t még tavaly év végére ígérték, a fejlesztési munkálatok jelenleg is zajlanak. Türelemre intünk minden zombivadászt: egyre masszívabb és okosabb shooterre számíthatunk.

DayZ - minden héten új tartalom érkezik

A DayZ vezető tervezője, Dean “Rocket” Hall letette a nagy esküt, hogy a zombis címükhöz minden héten új tartalmat tölthetünk le, ráadásul ingyen. A fejlesztők nem hisznek a fizetős DLC-modellben.