DayZ PC

Az ArmA II modjából nőtte ki magát önálló játékként az ultrarealisztikus online zombihent.
Típus: Akció, FPS, Zombis

DayZ - PS4-re is jön, de az első az Xbox One

A Bohemia illetékese megerősítette, hogy a DayZ el fog készülni PlayStation 4-re, de ezen a platformon kell a legtovább várnunk a túlélőjátékra. Először az Xbox One-tulajok kapják meg, s csak utána futhat be a Sony konzoljára.

Jövőre kilép az Early Accessből a DayZ

Fontos év előtt áll a DayZ rajongótábora, a fejlesztők letették a kisdobosesküt, hogy jövőre mindenképpen kilép az Early Accessből a játék. Emellett a konzolos változatot is 2018-ra ígérik.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

E3 2016: Nézd vissza a PC Gaming Showt!

Egy szusszanásnyi időnk sincs, elvégre a Microsoft konferenciája után a PC Gaming Show kerül terítékre. A Master Race képviselői erről sem maradnak le, ha a GK-t választják, itt nézhetik élőben a közvetítést.

E3 2016: Előrehozták a PC Gaming Show időpontját

Ahogy az várható volt, a szervezők kicsit előrébb hozták a PC Gaming Showt, mivel nem akarnak a Ubisoft E3-as konferenciájával versenyezni. Így mindegyik konferenciát szépen végig tudjuk nézni.

DayZ - így fut majd DirectX 11 alatt

Ahogy azt már megírtuk, a Bohemia Interactive gőzerővel dolgozik a DayZ DirectX 11-es változatán, most pedig érkezett egy videó, amelyen tovább mutogatják, hogyan fut majd a játék új verziója.

Hamarosan így fog kinézni a DayZ

A cseh Bohemia srácai folyamatosan kalapálják a posztapokaliptikus túlélőjátékukat, a DayZ-t. A közeljövőben a grafika is megújul, immáron DirectX 11-rendereléssel is fel lesz vértezve. Lássuk mozgásban is!

Csak jövőre jön az xboxos DayZ

A Microsoft az idei E3-on jelentette be, hogy Xbox One-ra költözik napjaink egyik legsikeresebb zombis MMO-ja, a DayZ, mégpedig a Game Preview program keretében. Nos, erre idén már biztosan nem kerül sor.

E3 2015: A SteamVR-ra fejleszt a DayZ alkotója

A DayZ fejlesztése még be sem fejeződött, de Dean Hall már két további két játékon dolgozik. Az egyik a Microsoft-konferencián bejelentett ION, a másik pedig egy névtelen, VR-szemüvegre készülő cím.

E3 2015: Itt vannak a Bohemia bemutatói

A Bohemia Interactive is részt vett a PC Gaming Shown, és az ígéreteknek megfelelően hozott is magával pár új trailert és információt. Leleplezték az ArmA 3 új szigetét, valamint a DayZ is szóba került.