Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Assassin's Creed IV - app az előrendelőknek

A Ubisoft új trailert adott ki az Assassin's Creed negyedik részéről, ezúttal viszont az előrendelőknek szánt, The Watch nevű kísérő alkalmazást mutatja be tüzetesebben. Lássuk!

Rajongói munka: Assassin's Creed Duel

Egy volt Ubisoft-fejlesztő poénból ütötte össze az Assassin's Creed Duel koncepcióját, ami egy Super Smash Bros.-sorozatra hajazó anyag, Assassin's Creed-körítéssel természetesen.

Assassin's Creed IV: Black Flag - íme, a térkép

Közkézre került az Assassin's Creed IV: Black Flag térképe, így tüzetesebben is megvizsgálhatjuk, merre hajózhatunk és kalandozhatunk majd októberben, a folytatás megjelenése után.

Már készül a következő Assassin's Creed

Nem lepődünk meg a híren: az Assassin's Creed IV: Black Flag után sem maradunk új epizód nélkül, erősítette meg Jade Raymond, a Ubisoft Toronto szemrevaló főnökasszonya. Ők dolgoznak a frencsájz következő darabján.

GDC 2013: Ma már kevés AAA-játéknak van hely

Jade Raymond, a Ubisoft torontói stúdiójának vezetője szerint a free-to-play játékok elterjedése miatt ma már nagyjából évi 10 tripla A-s játéknak jut hely a piacon, ezeknek viszont tökéletesnek kell lenniük.

Assassin's Creed IV - a gyűjtői kiadások tartalma

A Ubisoft Montreal új nyitott világú játéka tegnap megkapta az első gameplay trailert, most pedig fény derült a gyűjtői kiadások tartalmára is. Négyféle grandiózus csomag érkezik az Assassin's Creed IV: Black Flaghez.

Gameplay traileren az Assassin's Creed IV

Edward Kenway tengerészként kezdte, aztán kalóznak állt. Ügyességének és vakmerőségének köszönhetően könnyedén lépkedett előre a ranglétrán, mígnem meg nem ismerte az orgyilkosok testvériségét.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

PS Vitás cím lehet az AC: Rising Phoenix

Újabb teaser kép bukkant elő az Assassin's Creed: Rising Phoenix című alkotásról. Egy spanyol webáruház értesülései szerint egy PlayStation Vitára érkező mellékággal lesz dolgunk. A Ubisoft még hallgat.

Visszatér a Ubisofthoz az Assassin's Creed atyja

Patrice Désilets 2010-ben már elhagyta a kiadót, és a THQ montreali csapatánál helyezkedett el, a vállalat csődje után viszont éppen a Ubisoft vásárolta fel a stúdiót. Most már biztos, hogy ő is visszatér.