Assassin’s Creed IV: Black Flag Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!
1368651211

Assassin's Creed IV: Black Flag - ilyen a kalózélet

Gameplay trailerrel jelentkezett a Ubisoft, szem nem marad szárazon, kar nem marad libabőr nélkül. Az alany a kalózélet minden csínját-bínját bemutató Assassin's Creed IV: Black Flag. Hajózzunk ki!
1368562948

Emlékeztető - nyerj Assassins Creed: Árulást

A Gamekapocs és a Balbu könyváruház közös nyereményjátékában kisorsolunk egyet a frissen megjelent Assassin’s Creed: Árulás című könyvből. Válaszolj helyesen a kérdésekre, és zsebeld be a jutalmad!
1368466059

Assassin's Creed IV - a kalózok igazi aranykora

Felejtsd el a blőd Karib-tenger kalózait és más hasonló filmeket. Az Assassin's Creed IV: Black Flag a történelmi hűséget állítja a középpontba, a következő videóban pedig az adott korról találunk némi információt.
1368165628

Assassin's Creed IV - dumcsizás a PS4-es portról

A Ubisoft Montreal illetékeseinek tolmácsolásában számos érdekességre fény derül az Assassin's Creed IV: Black Flag PlayStation 4-es verziójáról. Az új konzol szebb látványt és több közösségi funkciót ígér.
1368115677

Az Assassin's Creed producerét is kirúgták

Valami történik Montrealban, kérem, csak senki nem tudja, hogy mi. Nem sokkal azután, hogy Patrice Desilets "elhagyta" a Ubisoftot, az Assassin's Creed producerét is lapátra tették.
1368018000

Kirúgta a Ubisoft az Assassin's Creed atyját

Patrice Desilets egyszer már elhagyta a Ubisoftot, aztán a THQ csődje miatt visszatért, most pedig kirúgták. A kiadó szerint Desilets önként távozott, Desilets viszont azt mondta, konkrétan biztonsági őrök vezették ki.
1366984800

Assassin's Creed IV - app az előrendelőknek

A Ubisoft új trailert adott ki az Assassin's Creed negyedik részéről, ezúttal viszont az előrendelőknek szánt, The Watch nevű kísérő alkalmazást mutatja be tüzetesebben. Lássuk!
1365937200

Rajongói munka: Assassin's Creed Duel

Egy volt Ubisoft-fejlesztő poénból ütötte össze az Assassin's Creed Duel koncepcióját, ami egy Super Smash Bros.-sorozatra hajazó anyag, Assassin's Creed-körítéssel természetesen.
1365487200

Assassin's Creed IV: Black Flag - íme, a térkép

Közkézre került az Assassin's Creed IV: Black Flag térképe, így tüzetesebben is megvizsgálhatjuk, merre hajózhatunk és kalandozhatunk majd októberben, a folytatás megjelenése után.
1364477446

Már készül a következő Assassin's Creed

Nem lepődünk meg a híren: az Assassin's Creed IV: Black Flag után sem maradunk új epizód nélkül, erősítette meg Jade Raymond, a Ubisoft Toronto szemrevaló főnökasszonya. Ők dolgoznak a frencsájz következő darabján.