Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

GC 2013: Az Assassin's Creed IV kedvcsinálók

A Sony konferenciáján az Assassin's Creed IV: Black Flag is helyet kapott, a kiadó munkatársa élőben prezentálta a játék PS4-en élvezhető Remote Play funkcióját a PS Vita segítségével. Pluszban itt az élőszereplős trailer.

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

A Wolverine írója jegyzi az Assassin's Creed-filmet

Úgy tűnik, hogy a Ubisoftnak nem jött be annyira a korábbi forgatókönyvíró, Michael Lesslie munkája, s felkérte Scott Franket arra, hogy átdolgozza az Assassin's Creed-mozifilm scripjét. Cseberből vederbe?

Assassin's Creed IV - hét perc lopakodás

Edward Kenway nem csak a nagy csinnadrattával felvértezett orgyilkos akciókat kedveli, néhány küldetés esetén a lopakodás kerül előtérbe. Most a játék direktora, Ashraf Ismail hét percen át ecseteli nekünk a sunnyogást.

Assassin's Creed 4 - a Buccaneer Edition közelről

A Ubisoft hivatalos kicsomagolós videójában a Buccaneer Edition kerül terítékre, amelynek legnagyobb aduásza az Edward Kenway-figura, amely a Csóka nevű hajón árbocrúdján pózol. Ékes dísze lehet a polcodnak.

Assassin's Creed IV - még egy kis gameplay

Nem múlhat el nap Assassin's Creed IV nélkül, persze a tavalyi év irgalmatlan trailerhadjárata után ezen aligha lepődünk meg. A mostani felvétel rövidebb, viszont több különböző aspektusából mutatja be a játékot.

Már kitalálták az Assassin's Creed végét

Noha egyelőre semmi jelét nem adja a Ubisoft annak, hogy be szeretné fejezni az Assasin's Creed-sorozatot, a negyedik rész direktora szerint arra már vannak ötleteik, hogy mi legyen a történet vége.

Assassin's Creed IV: Black Flag - napjainkban

Négy Assassin's Creed IV-screenshotot dobott mára a gép, de nem akármilyeneket: a mai termés a játék jelenkorát mutatja be, egészen konkrétan az Abstergo Entertainment épületére vethetünk néhány pillantást.

Assassin's Creed IV - látnivalókon a multiplayer

Az Assassin's Creed IV: Black Flag többjátékos módját a bukaresti székhelyi Ubisoft Annecy követi el, a VG247 jóvoltából mozgóképes formában bemutatkozott a megújult Wolfpack mód, illetve egy rakat képünk is van.

Assassin's Creed IV - kalandozás a Karib-tengeren

A rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, elvégre egy 13 perces vadonatúj gameplay felvétel érkezett az Assassin's Creed IV: Black Flagről. Szemügyre vehetjük a nyitott világ szépségét, ahol süt a nap, a tenger pedig hullámzik.