Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Xbox One - további megerősített játékok

Eljött a formális bejelentések ideje. A legtöbb next-gen játéknak lesz Xbox One-os verziója, a tegnapi bemutató kapcsán a kiadók sorra jelentették be a közelgő sikervárományosaikat az új platformra.

Lezárult az Assassin's Creed: Árulás nyereményjáték

A Gamekapocs és a Balbu könyváruház közös nyereményjátékában egy frissen megjelent Assassin’s Creed: Árulás című könyvet lehetett nyerni. Íme a nyertes!

2015 májusában jön az Assassin's Creed-film

A 20th Century Fox bejelentette, hogy az Assassin's Creed-mozifilm 2015 májusában kerül a filmszínházakba. A Michael Fassbender főszereplésével készülő alkotás az első videojáték alapján íródott.

Lelőtte a Ubisoft az 1666 munkálatait

Megvan, miért távozhatott, illetve rúghatták ki az Assassin's Creed atyját, a Ubisoft bejelentette, hogy a THQ-tól magával hozott 1666 című projektjének fejlesztését meghatározatlan ideig felfüggeszti.

Assassin's Creed IV: Black Flag - ilyen a kalózélet

Gameplay trailerrel jelentkezett a Ubisoft, szem nem marad szárazon, kar nem marad libabőr nélkül. Az alany a kalózélet minden csínját-bínját bemutató Assassin's Creed IV: Black Flag. Hajózzunk ki!

Emlékeztető - nyerj Assassins Creed: Árulást

A Gamekapocs és a Balbu könyváruház közös nyereményjátékában kisorsolunk egyet a frissen megjelent Assassin’s Creed: Árulás című könyvből. Válaszolj helyesen a kérdésekre, és zsebeld be a jutalmad!

Assassin's Creed IV - a kalózok igazi aranykora

Felejtsd el a blőd Karib-tenger kalózait és más hasonló filmeket. Az Assassin's Creed IV: Black Flag a történelmi hűséget állítja a középpontba, a következő videóban pedig az adott korról találunk némi információt.

Assassin's Creed IV - dumcsizás a PS4-es portról

A Ubisoft Montreal illetékeseinek tolmácsolásában számos érdekességre fény derül az Assassin's Creed IV: Black Flag PlayStation 4-es verziójáról. Az új konzol szebb látványt és több közösségi funkciót ígér.

Az Assassin's Creed producerét is kirúgták

Valami történik Montrealban, kérem, csak senki nem tudja, hogy mi. Nem sokkal azután, hogy Patrice Desilets "elhagyta" a Ubisoftot, az Assassin's Creed producerét is lapátra tették.

Kirúgta a Ubisoft az Assassin's Creed atyját

Patrice Desilets egyszer már elhagyta a Ubisoftot, aztán a THQ csődje miatt visszatért, most pedig kirúgták. A kiadó szerint Desilets önként távozott, Desilets viszont azt mondta, konkrétan biztonsági őrök vezették ki.