Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Assassin's Creed IV - olyan, mint egy HBO-sorozat

A játék menedzsere, Carsten Myhil elmondta, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag egy igazán karakán, szórakoztató kalózos történetet mesél el, amely az HBO sorozataira jellemző hitelességgel van átitatva.

Mit takar az Assassin's Creed: Rising Phoenix?

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játékipar legnagyobb vesztese az elmúlt hónapokban a Ubisoft. A franciáktól folyamatosan szivárognak az infók, ahogy most is: valami készül Assassin's Creed: Rising Phoenix címmel.

Frissítve: Assassin's Creed IV - képek a galériában

Érkezett még öt kép az Assassin's Creed legújabb részéről; egyik-másikkal valószínűleg találkoztatok már, de ettől függetlenül nálunk még nem szerepeltek, úgyhogy gyorsan pótoljuk is őket. Csekkoljátok!

Assassin's Creed IV: Black Flag előzetes

1715-ben a kalózok megalapították saját törvénytelen köztársaságukat, ahol a korrupció, a kapzsiság és a kegyetlenség mindennapos. Közülük való Edward Kenway, aki még a hírhedt Feketeszakáll tiszteletét is elnyerte.

Assassin's Creed IV - indokolt a számozott cím

A Ubisoft védelmébe vette az Assassin's Creed negyedik részét: szerinte nem csupán az Assassin's Creed 3.5-ről van szó, az új tartalmak mennyisége indokolttá teszi, hogy teljes értékű folytatásról beszéljünk.

Assassin's Creed IV - itt vannak az első infók

Az embargó lejárt, záporoznak az előzetesek az Assassin's Creed IV: Black Flagről. Az első részletekről itt olvashattok, rövidesen pedig egy tartalmasabb cikk formájában is bemutatjuk nektek a játékot!

Frissítve: Képeken az Assassin's Creed IV

Hiába a hétfőig tartó embargó, megállás nélkül szivárognak ki a látnivalók az Assassin's Creed IV-ből. A kalózos játékból tegnap kaptuk meg az első trailert, most pedig hat screenshotnak örülhetünk.

Kiszivárgott az Assassin's Creed IV trailere

Bizony, a hír igaz: idő előtt felkerült a netre az Assassin's Creed IV: Black Flag első előzetese. Minden korábbi szóbeszéd beigazolódott: tényleg kalózos témájú epizóddal lesz dolgunk idén októberben.

Vitára is új Assassin's Creed jöhet

Noha az elmúlt napok az Assissin's Creed IV: Black Flagről szóltak, a pletykák szerint idén sem hagyja ki a PlayStation Vitát a sorozat, és újabb mellékágnak örülhetünk az év végén.

Októberben érkezhet az Assassin's Creed IV

A hivatalos bejelentés után is folytatódik a szivárgás: az Assassin's Creed IV weboldalán egy ideig feltűnt a megjelenési dátum, illetve egy új artwork is. Szinte biztos, hogy a next-gen konzolokra is megjelenik a játék.