Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!
1380801600

Miért késik mindig a PC-s Assassin's Creed?

Amióta az Assassin's Creed-sorozat létezik, az egyes epizódok PC-s változatai mindig késtek. Bár valószínűleg sokkan meg tudják tippelni, hogy ennek mi az oka, a fejlesztők azért elmagyarázták.
1380562020

Assassin's Creed IV - megvan a PC-s dátum

Végre napra pontos megjelenési dátumot kapott az Assassin's Creed IV PC-s változata, a játék a next-gen verziókkal együtt érkezik. Ráadásként egy új trailert és néhány képet tudunk még mutatni.
1380261600

Assassin's Creed IV - a hírhedt kalózok

Új előzetest kapott az Assassin's Creed negyedik része, a főszerepet ezúttal azok a kalózok kapták, akikkel rendre össze futunk majd kalandjaink során - ismertetőjegyük, hogy általában ijesztőek, és szeretnek vedelni.
1379750400

Assassin's Creed IV - traileren a multiplayer

Az Assassin's Creed IV: Black Flag is megkapta a maga multiplayer előzetesét, amiben a kalózok válogatás nélkül gyilkolják egymást - néha kicsit belemenősebben, de többnyire árnyékból, meglepetést okozva.
1379052041

Assassin's Creed IV - traileren a next-gen verzió

Három és fél perces melldöngetés érkezett a Ubisoft háza tájáról: az Assassin's Creed IV: Black Flag next-gen és PC-s verziójának grafikai aspektusa került terítékre. Érdemes belenézni, mi is keressük az állunkat!
1378908000

Assassin's Creed IV - így készült a Defy

Ha emlékeztek, a Defy az Assassin's Creed IV: Black Flag élőszereplős előzetese volt: most ehhez adott ki a Ubisoft egy werkfilmet, ami több mint öt percen keresztül mutatja be a munkálatait.
1378810800

Fejlesztői naplón az Assassin's Creed IV

Új fejlesztői napló érkezett az Assassin's Creed negyedik részéről, amiben a játék készítői nagy vonalakban felvázolják azt, mit képzeltek el és mit akartak elérni a Black Flag munkálatai során.
1378482960

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.
1378450858

Assassin's Creed IV - a nyitott világról tíz percben

Közel tíz percen át mozog az Assassin's Creed IV: Black Flag, miután a Ubisoft mindenki számára elérhetővé tette a Gamescomon bemutatott demó felvételét. A videóban a sandbox elemek érvényesülnek.
1377943251

Assassin's Creed IV - mesélnek a színészek

Hasonlóan a tegnapi Beyond-anyaghoz, most az Assassin's Creed IV: Black Flag színészei mesélnek nekünk a játékban betöltött szerepükről. A szinkron mellett a karakterek mozgását is ők kölcsönzik.