Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Fejlesztői naplón az Assassin's Creed IV

Új fejlesztői napló érkezett az Assassin's Creed negyedik részéről, amiben a játék készítői nagy vonalakban felvázolják azt, mit képzeltek el és mit akartak elérni a Black Flag munkálatai során.

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.

Assassin's Creed IV - a nyitott világról tíz percben

Közel tíz percen át mozog az Assassin's Creed IV: Black Flag, miután a Ubisoft mindenki számára elérhetővé tette a Gamescomon bemutatott demó felvételét. A videóban a sandbox elemek érvényesülnek.

Assassin's Creed IV - mesélnek a színészek

Hasonlóan a tegnapi Beyond-anyaghoz, most az Assassin's Creed IV: Black Flag színészei mesélnek nekünk a játékban betöltött szerepükről. A szinkron mellett a karakterek mozgását is ők kölcsönzik.

Nintendo-megjelenések az utolsó negyedévben

A Nintendo 2DS bejelentése és a Wii U árcsökkentése mellett a japán gyártó számos játék megjelenési dátumát erősítette meg. Többek közt kiderül, hogy mikor jön a Super Mario 3D World és a Donkey Kong: Tropical Freeze.

Assassin's Creed IV - fejlesztői okosságok

Ezúttal a Gamescomon látott demót nézhetjük meg újra, ám ezúttal fejlesztői kommentárral megspékelve. Az emlékeket nem árt feleleveníteni, főleg, hogy számos érdekességet megtudhatunk a játékról.

GC 2013: Itt az Assassin's Creed IV trailere is

Mármint a legújabb. Ugye az Assassin's Creed IV kapcsán láttunk már egy élőszereplős előzetest, sőt néhány screenshotot és némi gameplayt is, a mostani trailer viszont új, és a lopakodásra koncentrál.

GC 2013: Az első galériafrissítés

A kölni rendezvényre megannyi látványos képet hoztak magukkal a játékipar jeles képviselői, amiket most ömlesztve nyújtunk át nektek. Lesz itt AC4, Destiny, CoD: Ghosts, Mad Max és Thief is többek közt.

GC 2013: Az Assassin's Creed IV kedvcsinálók

A Sony konferenciáján az Assassin's Creed IV: Black Flag is helyet kapott, a kiadó munkatársa élőben prezentálta a játék PS4-en élvezhető Remote Play funkcióját a PS Vita segítségével. Pluszban itt az élőszereplős trailer.

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!