Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

Assassin's Creed IV: Black Flag - a tengeri csaták

Új előzetessel jelentkezett a Ubisoft, amelyben a Karib-tenger masszív tengeri csatái kerülnek kereszttűzbe. A kalózok mindennapi életéhez hozzátartozik némi vérontás a busás haszon fejében.

Assassin's Creed IV - nyolc perc gameplay

Kalózos témában eddig a Pirates of the Caribbean volt a legnagyobb kedvenc, de úgy fest, novemberben tuti megtörténik a trónfosztás: az Assassin's Creed negyedik része az eddig látottak alapján egyenesen elképesztő.

Az 1666 lett volna az új Assassin's Creed

A Ubisofttal öri-hariban álló Patrice Désilets nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy az 1666 munkacímen futó alkotás "lett volna az új Assassin's Creed", azaz egy teljesen új cím a történelmi akciójátékok palettáján.

Assassin's Creed IV és a Watch Dogs magyarul!

A Ubisoft idei sikervárományosainak magyar forgalmazója, a PlayON bejelentette, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag és a Watch Dogs is magyar felirattal kerül a boltok polcaira. Bonthatjuk a pezsgőt!

Feltörték a Ubisoft honlapját

A Ubisoft bejelentette, hogy a közelmúltban illetéktelen törtek be az egyik weboldalukon keresztül az online adatbázisokba. A hackerek a felhasználók adataihoz is hozzáférhettek, így ajánlott megváltoztatni a jelszavunkat.

Szerepelj Te is az Assassin's Creed 4-festményen!

A Ubisoft 137 rajongót szeretne megörökíteni egy 18. század stílusát követő olajfestményen. Ha kellően mutatósnak gondolod ábrázatodat, küld el a képedet, hiszen Te is lehetsz tengeri medve.

Assassin's Creed IV - jön a season pass

Hivatalos bejelentés még nem volt, de a nagyobb üzleteknél már előrendelhető az Assassin's Creed IV: Black Flag season passe, ami a játék valamennyi kiegészítőjéhez hozzáférést biztosít majd.

Szokásos: később jön a PC-s Assassin's Creed IV

Pontos dátum még nincs, de borítékolható, hogy néhány hetet csúszik az Assassin's Creed IV PC-s változata a konzolos játékok megjelenéséhez képest. A next-gen gépeken nyitócím lesz a Black Flag.

E3 2013: Assassin's Creed IV - a tengeri csata

Ki hitte volna, de az Assassin's Creed IV: Black Flagben tengeri csatákban is részt kell vennünk, mivel Edward főállásban kalózként tengeti az életét? Most megnézhetjük, hogy mennyiben fejlődött az ACIII óta.

E3 2013: Három Assassin's Creed is készül

A Ubisoft nem tart attól, hogy az Assassin's Creed-sorozat elfáradna, szerinte amúgy is több stúdió több évig dolgozhat egy-egy új epizódon. Most három Assassin's Creed is készül nála.