Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!

E3 2013: Íme, az első PS4-es játékborítók

Remek kis összeállítás érkezett a CVG jóvoltából, a lap összeszedte az első PlayStation 4-es játékok dobozképeit. Messze még a megjelenésük, de mégis mennyire jó elnézegetni őket!

E3 2013: Assassin's Creed IV - ilyen lesz a multi

Befutott az első valamirevaló felvétel az Assassin's Creed IV: Black Flag többjátékos módjáról. Csak apró részleteiben változott az elődhöz képest, bár a trópusi környezet azért mégis megér egy misét.

E3 2013: Az első galériafrissítés

Elérkeztünk az E3 első napjához, az elmúlt órákban számos screenshot és artwork landol a galériánkban, amik megérdemlik a figyelmedet. Lesz itt Ryse, Mirror's Edge 2, The Division, Beyond, Forza 5, Titanfall és sok más is.

E3 2013: Assassin's Creed IV - gameplay pillanatok

A Sony sajtótájékoztatójáig kellett várnunk az Assassin's Creed IV: Black Flag játékmenetének bemutatkozására, amely ráadásul a next-gen verzióból származik. A kalózlét még sohasem volt ennyire hívogató.

E3 2013: Assassin's Creed IV páros trailer

Természetesen nem hiányozhatott a Ubisoft konferenciájáról az Assassin's Creed IV: Black Flag sem, s abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy dupla előzetest kaptunk a kalózos címről.

E3 2013: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Élőben blogoljuk, kommentáljuk és véleményezzük a Ubisoft konferenciáját. Késő van, de tartsatok ki, nem lesz hosszú. Cserébe Assassin's Creed, Splinter Cell és Watch Dogs a jutalmatok.

E3 2013: Nézd élőben a Ubisoft konferenciáját!

A Ubisoft konferenciáját szoktuk a leginkább várni általában, idén sincs ez másképp. A Gamekapcson élőben követheted a konferencia közvetítését, a streameket erre találod!

E3 2013: Multis képeken az Assassin's Creed IV

Az előző hírünk után ismét némi szivárgás a Ubisoft háza tájáról. A képlet ugyanaz: hackerek hatoltak be a Uplay szervereire és elloptak onnan néhány multis screenshotot és artworköt az Assassin's Creed IV: Black Flagről.

Pereli a Ubisoftot az Assassin's Creed atyja

Patrice Désilets betartotta az ígéretét, 400 ezer dolláros kártérítést követel a Ubisofttól, és meg akarja venni a jelenleg parkolópályára tett 1666 projektet. A kiadó kész bíróságra menni az ügyben.

Kik dolgoznak az Assassin's Creed IV-en?

Az Assassin's Creed IV: Black Flag legújabb fejlesztői naplójában maguk a fejlesztők mutatkoznak be előttünk. Mint ismert, a játékon több csapat is dolgozik egyszerre, mindegyikük saját ambícióval és tervekkel.