Assassin’s Creed IV: Black Flag PC, PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Karib-tenger térségébe szólít el minket az Assassin's Creed negyedik része. Várnak minket a kalózok és a végtelen óceán!
1362474025

Assassin's Creed IV - indokolt a számozott cím

A Ubisoft védelmébe vette az Assassin's Creed negyedik részét: szerinte nem csupán az Assassin's Creed 3.5-ről van szó, az új tartalmak mennyisége indokolttá teszi, hogy teljes értékű folytatásról beszéljünk.
1362405600

Assassin's Creed IV - itt vannak az első infók

Az embargó lejárt, záporoznak az előzetesek az Assassin's Creed IV: Black Flagről. Az első részletekről itt olvashattok, rövidesen pedig egy tartalmasabb cikk formájában is bemutatjuk nektek a játékot!
1362319440

Frissítve: Képeken az Assassin's Creed IV

Hiába a hétfőig tartó embargó, megállás nélkül szivárognak ki a látnivalók az Assassin's Creed IV-ből. A kalózos játékból tegnap kaptuk meg az első trailert, most pedig hat screenshotnak örülhetünk.
1362253741

Kiszivárgott az Assassin's Creed IV trailere

Bizony, a hír igaz: idő előtt felkerült a netre az Assassin's Creed IV: Black Flag első előzetese. Minden korábbi szóbeszéd beigazolódott: tényleg kalózos témájú epizóddal lesz dolgunk idén októberben.
1362160800

Vitára is új Assassin's Creed jöhet

Noha az elmúlt napok az Assissin's Creed IV: Black Flagről szóltak, a pletykák szerint idén sem hagyja ki a PlayStation Vitát a sorozat, és újabb mellékágnak örülhetünk az év végén.
1362139201

Októberben érkezhet az Assassin's Creed IV

A hivatalos bejelentés után is folytatódik a szivárgás: az Assassin's Creed IV weboldalán egy ideig feltűnt a megjelenési dátum, illetve egy új artwork is. Szinte biztos, hogy a next-gen konzolokra is megjelenik a játék.
1362053222

Hivatalos: jön az Assassin's Creed IV: Black Flag

A Ubisoft az imént hivatalosan is megerősítette, hogy készül az Assassin's Creed IV: Black Flag, az első részleteket viszont csak hétfőn kapjuk meg a sorozat kalózos folytatásáról.
1362043731

Assassin’s Creed IV: Black Flag - itt a borítókép

A Ubisoft belsős rendezvényén állítólag már tegnap éjszaka bemutatták az új Assassin's Creedet, így rövidesen a hivatalos bejelentés is megérkezik. Addig is, tekintsétek meg a Black Flag állítólagos borítóját!
1361970022

Frissítve: Íme, az Assassin's Creed IV térképe

Emlékeztek még a tegnap kiszivárgott poszterre? A Kotaku szerint két oldala van, s a hátulján megcsodálhatjuk az Assassin's Creed IV: Black Flag térképét. A jelek szerint a Karib-tenger térségében járunk.
1361902500

Assassin's Creed IV - tényleg kalózos lesz?

Egy, a Kotaku birtokába jutott plakát szerint az Assassin's Creed IV alcíme valóban Black Flag lesz, és a korábbi híreknek megfelelően tényleg a kalózok világába kalauzol majd el bennünket. Már holnap bejelenthetik.