Batman: Arkham Origins PC, PS3, WIIU, X360

A WB Montreal jóvoltából bemutatkozik Batman eredettörténete is.
Típus: Akció, TPS

Bejelentésre készül a Rocksteady

A Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City fejlesztője bemutatóra hívta magához a játéksajtót; egy hónap múlva mutatkozhat be a csapat új címe. Úton a következő Batman-játék?

Arkham Origins - törölték a Wii U-s DLC-ket

A Warner Bros. megerősítette, hogy már biztosan nem jelennek meg Nintendo Wii U-ra a Batman: Arkham Origins DLC-i. Ha season passt váltottál a játékhoz, visszatérítik az árát. Állítólag nem volt elég kereslet a kiegészítőkre.

Kibővül a Batman: Arkham Origins története

Hamarosan sztori-DLC-t kap a Warner Bros. Montreal játéka. Az új bővítményt a Batman: Arkham Origins Facebook-oldalán jelentették be a fejlesztők, s a teaser kép alapján elképzelhető, hogy Mr. Freeze is benne lesz.

Batman: Arkham-bejelentés lesz szilveszterkor

A Batman: Arkham Origins kiadója, a Warner Bros. bejelent valamit az év utolsó napján, melynek biztosan köze lesz a denevéremberhez. A karácsonykor megosztott teaser kép még semmilyen konkrétumot nem árul el.

Batman: Arkham Origins - itt az új multis mód

Szép csendben újabb játékmóddal bővült a Batman: Arkham Origins multiplayer üzemmódja, ez a Hunter, Hunted. Annyiban különbözik a korábbi gyilokparádétól, hogy itt nincs respawn: ha meghalsz, búcsúzhatsz a meccstől.

Batman: Arkham Origins - trailert kapott az új DLC

Holnap válik letölthetővé a Batman: Arkham Origins új DLC-je, az Initiation, amelyben négy új Challenge-pálya várja a rajongókat. Az igazi érdekességük az, hogy Bruce Wayne-ként küzdhetsz majd rajtuk.

Batman: Arkham Origins - jön az első sztori-DLC

Decemberben jelenik meg a Batman: Arkham Origins első fontosabb DLC-je, az Initiation, amely alapjában véve egy Challenge Pack, de "egy kis narratívával" is fel lesz vértezve. Ja, és tele lesz nindzsával.

Még mindig a GTA V vezeti az amerikai toplistát

Elkészült az NPD Group az amerikai játékpiac októberi teljesítményének összegzésével, a játékeladási toplistát még mindig a Grand Theft Auto V vezeti, miközben a Nintendo 2DS is szépen szerepelt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a hétfőt már túléltük, a heti játékmegjelenések java még hátravan: sűrűnek ígérkeznek a következő napok, amin persze aligha van okunk meglepődni az ünnepi szezon közeledtével.

Blogajánló: Egy új világ küszöbén

Lustán hull a hó a városra, amely a karácsony közeledtével egyre kevésbé tud nyugovóra térni. Sokaság lepi el a tereket, csomagokat cipelő emberek sietnek a boltokba, hogy időben megkapják, amit kinéztek szerettüknek.