Batman: Arkham Origins PC, PS3, WIIU, X360

A WB Montreal jóvoltából bemutatkozik Batman eredettörténete is.
Típus: Akció, TPS

A Batman: Arkham Origins vezeti a brit toplistát

A brit toplista élén nyitott a Batman: Arkham Origins, jóllehet feleannyi példány fogyott belőle, mint a Batman: Arkham Cityből. Ezzel az eddigi csúcstartó, a Grand Theft Auto is lejjebb csúszott.

Batman: Arkham Origins teszt

A nyolc legnagyobb gonosztevő vadászik ránk, ötven millió dollár vérdíjért cserébe. Gotham City nehéz karácsony elé néz, Batman az első számú közellenség, aki még a rendőrökre sem számíthat. Nem könnyű igazságosztónak lenni.

Batman: Arkham Origins - befutott a launch trailer

Batman a személyes küldetésének tekinti az Arkham Origins történéseit, amire jó oka van: elvégre Gotham összes bűnözője utána lohol, s még a rendőrség is. Az előzményeket elmesélő játék pénteken landol a boltokban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen! Ez a hét már egészen a Nagy Őszi Játékmegjelenések Időszakát idézi, lesz miből válogatni a következő napokban, és persze ahogy az lenni szokott, a casual anyagokból is akad bőséggel.

17 percig mozog a Batman: Arkham Origins

Bár volt ma már egy Batman: Arkham Origins-hírünk, estére beesett egy 17 perces gameplay felvétel is a játékról, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül. Jó bemelegítés lesz a pénteki megjelenés előtt!

Batman: Arkham Origins - a két utolsó assassin

Kiszivárgott képek leplezték le azt a két assassint a Batman: Arkham Origins-ből, akiknek a kilétét eddig titokban tartotta a Warner Bros. A hír spoileres lehet, csak saját felelősségre kattints tovább!

Batman: Arkham Origins - csúszások Európában

A Warner Bros. bejelentette, hogy Európában a tervezettnél később jelenik meg a Batman: Arkham Origins Wii U-s, PC-s és 3DS-es változata. Öröm az ürömben, hogy a számítógépes játéknak csak a dobozos kiadására kell várni.

Tölthető a mobilos Batman: Arkham Origins

Alig jelentették be, máris megjelent a Batman: Arkham Origins mobilos változata: elsőként az Apple-kütyük tulajdonosai vethetik rá magukat, karácsonykor pedig jön az androidos kiadás is.

Batman: Arkham Origins - itt az új TV-szpot

Bruce Wayne-ről szól a Batman: Arkham Origins legújabb TV-reklámja. Még gyerekkorában elveszti a szüleit, ám nem tör meg, felnő és felveszi a harcot a bűnözéssel. Felölti menő hacukáját, ő lesz a Sötét Lovag.

Batman: Arkham Origins - az új Joker

Volt ma már ugyan egy Batman: Arkham Origins-hírünk, de ezt sem hagyhatjuk ki: Troy Baker, Joker új szinkronhangja élőben mutatja be, mire képes a pszichopata bohóc bőrébe bújva.