Batman: Arkham Origins Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A WB Montreal jóvoltából bemutatkozik Batman eredettörténete is.
1548856810

Batman: Arkham Crisis - a Rocksteady új játéka?

A Rocksteady legújabb készülő fejlesztése kapcsán már rengeteg szóbeszédet hallhattunk. Szó esett már egy új Batman-, Superman- és Igazság Ligája-játékról is, a legújabb pletykák szerint azonban tényleg vadonatúj Batman-kalandot kapunk.
1539955804

Nyílt világú DC-játékokon dolgozik a WB Montreal?

A Love Thy Nerd Podcast Network legutóbbi adásában vendégeskedett a WB Montreal vezető dizájnere, Osama Dorias, aki valószínűleg véletlenül, de elkotyogta, hogy a csapat két nyitott világú DC-játékon is dolgozik.
1520589600

Warner-címekkel bővült az Origin Access

Újabb hat játék landolt az Origin Access széfjében, ezeket egytől-egyig a Warner Bros. szállította. Az első három Batman: Arkham-játékkal és a LEGO Batman-trilógiával is korlátlanul játszhatunk, ha előfizetők vagyunk.
1510079686

A Warner is ráfekszik a DC-univerzum játékaira

A jövőben nemcsak a Marvel, de a Warner Bros. és a DC is alaposan ráfekszik a játékadaptációkra. Egy friss hír szerint ugyanis a Rocksteady mellett a Batman: Arkham Origins fejlesztőcsapata is új szuperhősös alkotáson dolgozik.
1505145607

Nem lesz több Batman: Arkham-játék?

A Batman: Arkham-sorozatban a címszereplőt megszólaltató Kevin Conroy a Wizard World Comic-Con rendezvényen tartott beszélgetésen árulta el, hogy a Warner Bros. nem tervez új Batman-játékot.
1477900800

Batman: Arkham Origins - nyugdíjba vonul a multi

A Warner Bros. a Batman: Arkham Origins hivatalos fórumán jelentette be, hogy december 4-én a játék szerverei nyugdíjba vonulnak, így a jövőben már csak az egyjátékos mód lesz játszható.
1466694000

A Warner Bros. is saját E3-as konferenciát tervez

David Haddad, a Warner Bros. elnöke egy interjúban elárulta, ha a játékfelhozataluk indokolni fogja, akkor biztosan tartanak majd egy E3-as külön műsort.
1458324002

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten többek között a Ubisoft és a Square Enix játékai is akciósan szerezhetőek be, kezdve az Assassin’s Creed: Syndicate-tel vagy az új Hitman premierje alkalmából jól árasított korábbi Hitman-epizódokkal.
1449475200

PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.
1448971200

Két új DC Comics-játék készül a Warnernél

Egész pontosan a Batman: Arkham Origins mögött álló stúdiónál, amit a fejlesztőcsapat álláshirdetéseiből tudtunk meg. Már csak az a kérdés, hogy mivel próbálkoznának a kanadai srácok.