Batman: Arkham Origins PC, PS3, WIIU, X360

A WB Montreal jóvoltából bemutatkozik Batman eredettörténete is.
Típus: Akció, TPS

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!

Jön a Batman: Arkham Origins - Complete Edition?

A német Amazon webáruház idő előtt leleplezte a Batman: Arkham Origins - Complete Editiont, amely az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazza. A csomag augusztus végén kerülhet a boltokba.

Batman: Arkham Origins - megjelent az új DLC

A Batman: Arkham Origins – Cold, Cold Heart DLC már elérhető a Steamen, az Xbox Live-on és a PSN-en. A Warner Bros. egy launch trailert is lehozott a kiegészítőhöz, nagykabát, kötött sapka ajánlott hozzá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy fest, a kiadók és fejlesztők is a húsvéti punnyadásra szavaztak, nem lesz sok játékmegjelenés a napokban. Ettől függetlenül akad egy-két érdekes cím, amire érdemes lehet ráúsznotok.

Előzetesen a Batman: Assault on Arkham

Nem szoktunk rajzfilmes trailereket mutatni, de ez esetben kivételt teszünk, a Batman: Assault on Arkham ugyanis a Batman: Arkham Asylum történetén és világán alapszik majd.

Batman: Arkham Origins - az új DLC első félórája

A jövő héten érkezik a Batman: Arkham Origins következő DLC-je, a Cold, Cold Heart, melyben igazságosztónk Mr. Freeze-zel csap össze. Ha kíváncsi vagy, hogy mit tartogat számodra a DLC első félórája, kattints!

Arkham Origins - Cold, Cold Heart gameplay

A hónap végén érkezik a Batman: Arkham Origins következő DLC-je, melyben az igazságosztó Mr. Freeze-zel akasztja össze a bajuszt. A kiegészítőből már némi játékmenetet is tudunk mutatni.

Frissítve: Batmobillal jön az új Batman-játék

Szinte biztos, hogy hamarosan megejtik az új Batman-játék bejelentését: méghozzá azét, amin a Rocksteady dolgozik egy ideje, és amiben Kevin Conroy is visszatér Batmant játszani.

Batman: Arkham Origins - ilyen lesz az új DLC

A Warner Bros. bejelentette a Batman: Arkham Origins következő DLC-jét, amely Cold, Cold Heart címen fut. Az előzetes anyagoknak megfelelően hősünk Mr. Freeze-zel akasztja össze a bajuszt.

Batman: Arkham Origins - DLC lesz, patch nem

A Batman: Arkham Origins kisebb hibái - melyek nem akadályozzák az előrehaladásunkat - nagy eséllyel kijavítatlanok maradnak, mivel a Warner Bros. minden energiáját leköti az új sztori DLC fejlesztése.