Batman: Arkham Origins PC, PS3, WIIU, X360

A WB Montreal jóvoltából bemutatkozik Batman eredettörténete is.
Típus: Akció, TPS

E3 2013: Gameplay előzetesen az új Batman

A Sony konferenciáján kóstolhattunk bele elsőként a Batman: Arkham Origins játékmenetébe egy előzetes erejéig. Rengeteg színes főgonosz tér vissza az eredettörténetben, többek közt Joker is.

Batman: Arkham Origins - képregényben is

Képregényváltozatot kap a Batman: Arkham Origins, viszont digitálisat és interaktívat: a játék történetének feldolgozása lesz az egyik első füzet, ami a DC Comics új fejlesztésében bemutatkozhat.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Kevin Conroy egy másik Batman-játékban játszik

Micsoda sztori! Ugye Kevin Conroy véletlenül megerősítette, hogy szinkronizál az új Batman: Arkham-játékban, arról viszont megfeledkezett, hogy ő nem abban a címben játszik, amit legutóbb bejelentettek.

Batman: Arkham Origins - itt a teljes trailer

Az ígéreteknek megfelelően ma délután befutott a Batman: Arkham Origins első előzetese, melyben ugyan nem látunk gameplay pillanatokat, de hangulatteremtésnek ez is első osztályú. Az új képeket se hagyd ki!

Batman: Arkham Origins - Kevin Conroy visszatér

A korábbi hírekkel ellentétben mégis Kevin Conroy adja majd a hangját Batmannek az Arkham Originsben, emellett kiderült, hogy Deathstroke is játszható karakter lesz - igaz, azt még nem tudni, hogy mikor nyomulhatunk vele.

Batman: Arkham Origins - itt az első teaser

Befutott a Batman: Arkham Origins első teaser videója, ami annak rendje és módja szerint meg is hozza a kedvünket ahhoz... hogy megnézzük a teljes előzetest. Kár, hogy még négy napot kell várni rá!

Friss képeken a Batman: Arkham Origins

A Warner Bros. jóvoltából egy rakat képet zsákmányoltunk a Batman: Arkham Originsről. A felhozatalt vadiúj screenshotok és artworkök képezik, néhányukon megfigyelhetőek a főellenségek is.

Multival jön a Batman: Arkham Origins?

Ahogy az Arkham Citynél, úgy a Batman: Arkham Origins bejelentése után is menetrendszerűen futottak be azok a pletykák, miszerint multiplayerrel bővítik a derék Denevérember kalandjait. A Kotaku két forrásból is hallott róla.

Batman: Arkham Origins - kik a főgonoszok?

Már a Batman: Arkham City megjelenése előtt is imádtunk találgatni, hogy a készítők milyen főgonoszokkal eresztik majd össze Batmant, és nem lesz ez másképp az Arkham Origins esetében sem.