Batman: Arkham Origins PC, PS3, WIIU, X360

A WB Montreal jóvoltából bemutatkozik Batman eredettörténete is.
Típus: Akció, TPS

GC 2013: Batman: Arkham Origins - jön Firefly

A Warner Bros. feltárta a Batman: Arkham Origins új karakterét, aki nem más, mint Firefly. A legújabb trailerben szépen összegyűltek a rosszfiúk, hogy leszámoljanak a denevéremberrel, köztük az új résztvevő is.

Képeken a Batman: Arkham Origins

Öt új screenshot landolt a galériánkban a Batman: Arkham Origins-ről, amiken feltűnik Alfred, Batman barlangja és a Mad Hatter is - utóbbi végre normális képminőség mellett.

Batman: Arkham Origins - még egy gyűjtői kiadás

Bár az Európának szánt kiadás is nagyon tetszik nekünk, most, hogy láttuk a Batman: Arkham Origins jóval tartalmasabb amerikai gyűjtői változatát, elfogott bennünket a sárga irigység...

Batman: Arkham Origins - a gyűjtői változat

A Batman: Arkham Origins sem marad gyűjtői változat nélkül, és bár a Warner Bros. megkéri a csomag árát, cserébe meg is pakolja rendesen. Akciófigura is jár mellé, egyértelműen az lesz a legjobb benne.

Multiplayerrel erősít a Batman: Arkham Origins

Beigazolódtak a korábbi pletykák, tényleg lesz multiplayer mód a Batman: Arkham Origins-ben, amiben nemcsak Batmant és Robint, de akár Bane-t és Jokert is irányíthatjuk. Trailer és részletek beljebb!

Batman: Arkham Origins - jön Mad Hatter

Újabb gazfickóval bővül a Batman: Arkham Origins felhozatala: az Official Xbox Magazine legfrissebb száma fellibbentette a fátylat a hitvány Mad Hatterről, akinek megszorongathatjuk a grabancát.

Batman: Arkham Origins - Copperhead színre lép

A San Diego-i Comic-Conon a Warner Bros. Montreal bejelentette, hogy egy újabb karakterrel bővül a Batman előzménytörténete. A kígyószerű Copperheaddel meggyűlik majd a baja a denevérembernek.

E3 2013: Még több Batman: Arkham Origins

A múltkori hatperces felvétel után itt a Batman: Arkham Origins kiállított demójának teljes végigjátszása, amely több, mint húsz perces figyelmet igényel. Lesz itt csihi-puhi, sandbox repkedés, és eszmecsere Jokerrel is.

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.

E3 2013: Mozog a Batman: Arkham Origins

Gothamben karácsony van, az utcákat ellepte a hó, mindenki vásárol, ám a szeretet ünnepén a gonoszok nem sietnek. Rútul rászedik az újdonsült igazságosztót, aki kénytelen tisztázni a nevét. Gameplay jelenetek jönnek.