Batman: Arkham Origins PC, PS3, WIIU, X360

A WB Montreal jóvoltából bemutatkozik Batman eredettörténete is.
Típus: Akció, TPS

Batman: Arkham Origins - jön Electrocutioner

Egyenesen a New York-i Comic-Conról szivárgott ki a Batman: Arkham Origins legújabb előzetese, melyben egy újabb gonosztevőről hull le a lepel. Ő lesz Electrocutioner, aki főhősünknek "megrázó" találkozásokat tartogat.

Batman: Arkham Origins - mobilra is

Újabb bejelentést hozott a Comic-Con, eszerint mobilokra is megjelenik majd a Batman: Arkham Origins. Bár a NetherRealm átirata lényegesen egyszerűbb lesz, legalább free-to-play modellben rajtol.

Képeken a Batman: Arkham Origins

Négy darab screenshotot zsákmányoltunk Batman: Arkham Origins-témában, ráadásul igen beszédeseket: kiderült, hogy Barbara Gordon, Gordon felügyelő lánya is szerepel majd a játékban.

Extra nehéz mód a Batman: Arkham Originsben

A Warner Bros. Montreal a legtapasztaltabb játékosoknak is szeretne kedvezni a Batman: Arkham Originsben, az egyik játékmódban mindössze egyetlen életünk lesz, úgy kell végigtolnunk az egész kampányt. Durva, mi?

Batman: Arkham Origins - Wii U-n olcsóbb lesz

Mint ismert, a Batman: Arkham Origins Wii U-s változatából kimarad a multiplayer mód, és bár nem tudni, hogy miért, de legalább cserébe ez a játék olcsóbb lesz, mint a többi kiadás.

Batman: Arkham Origins - a Season Pass részletei

A Warner Bros. bejelentette, hogy Season Passt is vásárolhatunk a Batman: Arkham Originshez, amellyel kedvezményes áron juthatunk hozzá a jövőben megjelenő DLC-khez. Húsz dollárba fáj majd.

Batman: Arkham Origins - Deathstroke akcióban

A Deathstroke Challenge Packet minden előrendelő megkapja majd, ami a nevéhez híven Deathstroke-ot játszható karakterré teszi a Batman: Arkham Origins Challenge-módjában. Itt egy előzetes róla.

Batman: Arkham Origins - mozgásban a PhysX

Hasonlóan a sorozat előző részeihez, a Warner Montreal alkotása is támogatni fogja az NVIDIA PhysX-et, azaz az élethű fizikáért felelős technológiát, amit kizárólag a gyártó videokártyáival élvezhetnek a PC-sek.

Ismét mozog a Batman: Arkham Origins

A német PC Games jóvoltából tömény gameplay felvételt kaptunk a Batman: Arkham Originsről. A denevérember nem hagyta otthon a kütyüit, be is veti azokat az ellenség levadászása során. Azt kapjuk, amit várunk!

GC 2013: Az első galériafrissítés

A kölni rendezvényre megannyi látványos képet hoztak magukkal a játékipar jeles képviselői, amiket most ömlesztve nyújtunk át nektek. Lesz itt AC4, Destiny, CoD: Ghosts, Mad Max és Thief is többek közt.