Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.

Remedy: "túl kicsik vagyunk a PC-s fejlesztéshez"

A Remedy tagadja a vádakat, miszerint a Microsoftnak egyszerűen csak szüksége volt egy újabb exkluzív címre, s ezért lefizették őket az exkluzivitásért.

Grafikailag egyenlőtlen minőségű a Heavy Rain

Mark Carson, az Alan Wake-en dolgozó motion capture specialista szerint a Heavy Rain ugyan gyönyörű, de néhány része messze nem sikerült olyan jól, mint lehetett volna.

Több Alan Wake DLC még ebben az évben

A Remedy szerint még ebben az évben több letölthető csomaggal viszik tovább a még meg sem jelent Alan Wake történetét, a folytatás pedig a vásárlóktól függ.

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

Miért nincs PC-s Alan Wake? A Remedy beszél

Az Alan Wake elkészítéséért felelős Remedy eddig nem adott konkrét indokot arra, miért készül csak egy platformra az Alan Wake. Most végre magyarázatot kapunk.

Újabb öt percig mozog az Alan Wake

Újabb öt percnyi ingame videót láthatunk most a sokak által nagyon várt, mára sajnos X360-exkluzívvá vált akcióthriller játékból, az Alan Wake-ből.

Hétfő esti galériafrissítés az X10 sztárjaival

Mai összeállításunkban szerepel az Alan Wake, a Scrap Metal, a Perfect Dark és a Splinter Cell: Conviction, de vannak új Nier és Two Worlds II képeink is.

Végleg lelőtték a PC-s Alan Wake-et

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy nem készül el az Alan Wake PC-s verziója - a számítógépes változat sorsa eddig is a redmondi cég jóindulatán múlt.

X10: Alan Wake trailer, megjelenés, collector's

Világbajnok Alan Wake trailer érkezett az X10-ről, valószínűleg az egyik utolsó, amit a most véglegesített megjelenés előtt látni fogunk. Lesz gyűjtői kiadás is.