Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár a World of Warcraftot nem sikerült letaszítaniuk a trónjáról, a Ninja Blade és a King Arthur jól szerepeltek a múlt héten, így ők állhattak a dobogó többi fokára.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történt sok változás a toplistákon, mert bár a blockbusternek vélt Crackdown 2 megjelent, az összesített listán nem sok vizet tudott zavarni.

Alan Wake - lesz ez még így se!

Bár az Alan Wake első havi eladásai nagyon gyengén sikerültek, a Remedy szerint a szájreklámnak köszönhetően egyre nő a horrorjáték iránti érdeklődés.

Kilencedik helyen nyitott itthon az APB

Meglepően jól nyitott itthon az All Points Bulletin: bár az első értékelések alapján a játék nem sikerül túl jól, kíváncsiak vagyunk, meddig tud az új MMO az élbolyban maradni!

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Visszacsúszott a negyedik helyre az új Prince of Persia, a dobogóra megint a World of Warcraft, a vébés FIFA és a Battlefield: Bad Company második része állhatott fel.

A Red Dead Redemption volt a májusi kedvenc

Frissítve! - Kis késéssel ugyan, de befutott az NPD májusi toplistája, melyben az amerikai játék- és konzoleladásokat összesítették. A pálmát a Red Dead Redemption vitte el.

Alan Wake - túl a félmillión

Bár a Microsoft jobb teljesítményt remélt a kasszáknál a Remedy konzol-exkluzív címétől, a megjelenés után hat héttel már 500 ezer eladott példányszámnál jár.

Harmadik a hazai toplistán az új Prince of Persia

Harmadik helyen nyitott itthon a PC-s Prince of Persia: The Forgotten Sands, így aztán a jó PS3-as és X360-as szerepléssel együtt az összesített listán is dobogós lett.

Képeken az Alan Wake The Signal DLC

Befutott egy újabb adag screenshot az Alan Wake első letölthető tartalmából, amely másfél óra játékidővel toldja ki a történetet.

2012 előtt nem jelenik meg az Alan Wake 2?

Egy interjú során Oskari Häkkinen, a Remedy egyik fejese szerint két éven belül a boltokba kerülhet az Alan Wake teljes értékű folytatása.