Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

Másfél óra játékot ígérnek az Alan Wake DLC-k

Az Alan Wake két letölthető extra tartalmat fog kapni a közeljövőben, ezek egyenként másfél órával növelik a zseniális horrortörténet játékidejét.

Szépen nyitott itthon a Super Mario Galaxy 2

A Wii-s játékok között kapásból az élen, az összesített toplistán pedig a hatodik helyen nyitott a Super Mario Galaxy múlt héten megjelent második része.

E3 2010: Alan Wake - The Signal DLC videó

A Remedy pszichológiai akció-thrillerje is hamarosan kiegészül egy teljesen új fejezettel, mely a The Signal névre hallgat. Az E3-on debütált az előzetese.

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Még a World of Warcraftot is lazán legyűrte a The Sims 3 legújabb kiegészítője az Álomállások, azaz az Ambitions. A harmadik ezúttal a FIFA 10 lett.

Alan Wake: új Poets of the Fall klip

A Poets of the Fall és a Remedy egy fantasztikus élőszereplős klippel jött ki, melyben viszontláthatjuk a pár napja még találgatás tárgyát képező jelenetet is.

Alan Wake élőszereplős teaser az új DLC-hez

Rövid, és nem árul el sokat, de akkor is nagyon hangulatos az új élőszereplős Alan Wake kedvcsináló. A Remedy szerint szerdán minden kiderül.

Visszaesett a Bad Company 2 a hazai toplistákon

Lecsúszott a dobogóról a Battlefield: Bad Company második része, helyét a rivális Call of Duty: Modern Warfare 2 vette át. Szembetűnő még a DJ Hero megerősödése is.

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár az Xbox 360-as játékok között még mindig a legjobb, az Alan Wake visszaesett az összesített toplistán, és csak a hetedik legkeresettebb játék volt.

Második Alan Wake DLC: The Writer

Az interneten máris landolt némi infómorzsa a következő Alan Wake DLC-ről. Kövér két hónap múlva kiderül, miként is folytatódik kedvenc írónk története.

Második helyen nyitott itthon az Alan Wake

Megjelenése után rögtön a második helyen nyitott az Alan Wake az összesített toplistán, ami egy platform-exkluzív játéktól mesés teljesítmény.