Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon-nagyon jó hetünk lesz, jön az Alan Wake, a Split/Second, a Red Dead Redemption, és végre itt az új Prince of Persia is a moziváltozattal együtt!

Alan Wake

Újra ott voltam… az erdőben mely egyszerre tűnt ismerősnek és félelmetesen idegennek. A sötétség szinte körülölelt, mintha magával akarna rántani a biztonságot nyújtó megnyugvásba, ahol nem kell többé harcolnom, nem kell rettegnem minden egyes nesztől, megmozduló árnyéktól. De nem adhattam fel. Itt egy másodperc is örökkévalóságig tartott, a látvány, ami elém tárult szinte felfoghatatlan volt.

Alan Wake novellák magyarul, online

A Microsoft minisorozata bevezet minket az Alan Wake kalandok legsötétebb titkaiba. A filmet a BrightFalls.com oldalon nézheted, most pedig itt a novella, magyarul!

Július végén jön az Alan Wake első DLC-je

Bár a Remedy vezetője, Oskari Hakkinen szerint az Alan Wake története tulajdonképpen befejeződik a játék végére, azért van még mit megmagyarázniuk.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Negyed órán át mozog az Alan Wake

Új gameplay videók láttak napvilágot a Remedy által fejlesztett thrillerről, az Alan Wake-ről - a játék nemsokára a boltokba kerül, ezért szólunk: ide jutott spoilerből is.

Alan Wake Előteszt

2005-ben jelentették be, mint a négymagos processzorok és a PC nagykövetét, aztán végül elkészült Xbox 360-ra. A teljesen szabad, nyitott világban játszódó nyomozós sandbox helyett, végül egy csőjátékká vált. Sok változáson ment keresztül öt év alatt az Alan Wake. Vajon megérte várni rá?

Alan Wake: új trailer és ingyen DLC az elsőknek

Ismét egy eléggé félelmetes (félelmetesen jó) előzetest kaptunk a hamarosan megjelenő Alan Wake-ből. Jó hír, hogy az első váráslók ingyen megkapják a DLC-t is!

Egy héttel korábban érkezik az Alan Wake

A Lost Planet 2 mellett az Alan Wake is korábban jelenik meg az eredetileg tervezett boltokba kerülési dátumnál - egy hétről van szó csupán, de az is több, mint a semmi!

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.