Alan Wake PC, PS4, PS5, X360, XBOXONE, XSX

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

Februárban X10 show és Gears of War 3 premier

Február 11-én, a San Francisco Terra Event Centerben lesz a Microsoft X10 játékshow, melyen több új Xbox 360 játék is bemutatkozik majd.

Alan Wake - DLC-vel bővül a megjelenés után

A megjelenési dátumról még semmit sem tudni, ám az már biztos, hogy a megjelenés után további DLC csomagokkal egészülnek ki Alan Wake nem mindennapi kalandjai.

Új Alan Wake mozgóképek érkeztek

Ismét mozgásban láthatjuk Alan Wake fantasztikus kalandjait, amit remélhetőleg jövőre már mi magunk is átélhetünk, igazi túlélőhorror köntösbe öltöztetve.

Alan Wake - Senki sem tudhatja, mi lesz a vége

A Remedy nem szeretné, ha bárki is megtudná, mi lesz az Alan Wake vége, ezért az újságíróknak is egy csonkított példányt küldenek tesztelésre.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

GamesCom 09: Videócsokor szerda délutánra

Érkezett egy csokornyi videó a GamesCom 09-ről, olyan nevekkel, mint a Lost Planet 2, Uncharted 2, Alan Wake, Final Fantasy XIV Online és még sok más.

GamesCom 09: A második screenshot felhozatal

Nem kellett sokat várni, már meg is érkezett a második nagy adag screenshot a németországi GamesCom kiállításról. Csak tessék, csak tessék!

Petíció indult a PC-s Alan Wake megjelenéséért

Internetes petíció indult, követelvén az Alan Wake megjelenését PC-re is. Állj be te is a sorba, szavazz, hátha kívánságaink meghallgatásra lelnek!

Comic-Con 2009: Ismét mozgásban Alan Wake

Hosszú idő után az idei Comic-con rendezvényen végre ismét mozgásba lendült Alan Wake, az író, kinek rémálmai megelevenednek és ellene fordulnak.