No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.

No Man's Sky - pontosították az ingyenes PlayStation VR2-frissítés megjelenését

A Hello Games megerősítette, hogy a korábban bejelentett PS VR2-frissítés a Sony új hardverével együtt érkezik.

Előzetesen a No Man's Sky Waypoint frissítése, valamint a Switch-verziója

A No Man's Sky 4.0-s frissítése, a Waypoint, valamint a játék Switch-verziója is a mai napon jelent meg. Gameplay videókkal ünnepelték meg a készítők az alkalmat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő hetünk kevésbé lesz sűrű, mint a korábbiak, de azért így sem maradunk játszani- és néznivaló nélkül. Lássuk a heti premierek listáját!

Ezekkel a játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken

Apró érdekességet osztott meg a Valve a játékosokkal. Megtudhattuk, mely játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken.

Valódi kapitánnyá válhatunk a No Man's Sky legújabb frissítésével

Megérkezett a No Man's Sky legújabb ingyenes frissítése, és ezúttal sincs okunk a panaszra. Az anyahajókat és flottákat átdolgozó Endurance update-nek köszönhetően végre valódi kapitányként állhatunk a legénységünk elé.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.

Októberben jön Switchre a No Man's Sky

Hamarosan már utazás közben sem kell lemondanunk a legkülönfélébb bolygók felfedezéséről, ugyanis a Nintendo hibrid konzolján is tiszteletét teszi a Hello Games legnépszerűbb játéka.

A PlayStation VR2-vel is játszható lesz a No Man's Sky

A Hello Games még mindig gőzerővel hegeszti a No Man's Sky-t, és ha már úgy alakult, hogy jönnek-mennek a Sony VR-szemüvegei, célba is veszik mind.

Hatalmas űrszörnyekkel erősít a No Man's Sky

Újabb izgalmas frissítéssel bővült a No Man's Sky. A Leviathan Expedition résztvevői egy különös időhurokban ragadva ismerkedhetnek meg a galaxis óriási űrbálnáival.

Újra a lehetetlent ígéri a No Man's Sky csapata

A Hello Games egyszer már megjárta, amikor túl nagy ígéretekkel vezették fel a No Man's Sky megjelenését. Habár a fejlesztőbrigád azóta bőségesen törlesztett, úgy tűnik, az új játékuk kapcsán sem kisebbek az ambícióik.