No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.
1658334425

Valódi kapitánnyá válhatunk a No Man's Sky legújabb frissítésével

Megérkezett a No Man's Sky legújabb ingyenes frissítése, és ezúttal sincs okunk a panaszra. Az anyahajókat és flottákat átdolgozó Endurance update-nek köszönhetően végre valódi kapitányként állhatunk a legénységünk elé.
1656429240

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.
1655992137

Októberben jön Switchre a No Man's Sky

Hamarosan már utazás közben sem kell lemondanunk a legkülönfélébb bolygók felfedezéséről, ugyanis a Nintendo hibrid konzolján is tiszteletét teszi a Hello Games legnépszerűbb játéka.
1654231200

A PlayStation VR2-vel is játszható lesz a No Man's Sky

A Hello Games még mindig gőzerővel hegeszti a No Man's Sky-t, és ha már úgy alakult, hogy jönnek-mennek a Sony VR-szemüvegei, célba is veszik mind.
1653495605

Hatalmas űrszörnyekkel erősít a No Man's Sky

Újabb izgalmas frissítéssel bővült a No Man's Sky. A Leviathan Expedition résztvevői egy különös időhurokban ragadva ismerkedhetnek meg a galaxis óriási űrbálnáival.
1649948190

Újra a lehetetlent ígéri a No Man's Sky csapata

A Hello Games egyszer már megjárta, amikor túl nagy ígéretekkel vezették fel a No Man's Sky megjelenését. Habár a fejlesztőbrigád azóta bőségesen törlesztett, úgy tűnik, az új játékuk kapcsán sem kisebbek az ambícióik.
1649862000

Már törvényen kívülinek is állhatunk a No Man's Skyban

A Hello Games élesítette a No Man's Sky soron következő, ingyenes frissítését, amelyben törvényen kívülinek is felcsaphatunk, hogy saját csapatunkkal tartsuk rettegésben az űr vándorait – és ehhez feljavított űrharc is dukál.
1649410200

A Returnal a BAFTA Games Awards győztese

Kihirdették a BAFTA Games Awards díjazottjait, és bár a Returnal és az It Takes Two is nyolc-nyolc jelöléssel vágott neki a ceremóniának, végül az előbbi zsebelte be a legtöbb trófeát, és az év játékának is megválasztották.
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1645110000

No Man's Sky - építsünk robotsereget!

Megérkezett a No Man's Sky idei első (továbbra is ingyenes) tartalmi frissítése, a Sentinel Update. A csomag alaposan átalakítja a játék harcrendszereit, ráadásul a kalandjainkon mostantól AI-vezérelt drónok és mechek is velünk tarthatnak majd.