No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.

Launch traileren a No Man's Sky új kiegészítője

Jövő héten debütál a No Man's Sky soron következő ingyenes kiegészítője, amely alaposan kibővíti majd a döcögős rajtot vett űrhajós kalandot. Egy trailerrel hangol a Hello Games a premierre.

No Man’s Sky - dátumot kapott a következő frissítés

A Hello Games egy előzetes kiséretében jelentette be, hogy augusztus közepén élesíti a No Man's Sky következő nagy frissítését, a Beyondot, ami többek között már a különböző VR-szemüvegeket is támogatni fogja.

VR-támogatást kap a No Man’s Sky

A katasztrofális rajt óta a Hello Games nagyon összekapta magát, és rengeteg munkát ölt abba, hogy rendes játékot faragjon a No Man’s Skyból. Hamarosan érkezik is majd egy új frissítés, amivel VR-módot is kapnak a rajongók.

No Man’s Sky - úton a Beyond frissítés

Újabb ingyenes frissítést kap a procedurálisan generált űrbéli felfedezős játék, mely három nagyobb durranást is tartogat a játékosok számára. Ezek közül az első nem más, mint a No Man’s Sky Online.

Imádnivaló rajongói filmet kapott a No Man's Sky

A Free Dad Videos YouTube-csatorna alapítója, Matt Silverman ötéves kislányával együtt elkészítette a No Man's Sky legaranyosabb rajongói filmjét. A pár perces történet közel fél év munkájának a gyümölcse.

No Man’s Sky - érkezik a Visions frissítés

Hamarosan változatosabbak lesznek a bolygófelszínek a Hello Games alkotásában, a következő frissítés ugyanis egy sor újdonságot hoz magával. Lemerülhetünk a tengerek mélyére, de színesebb lesz a táj is.

No Man's Sky - irány a mélység!

Újabb frissítéssel gazdagodott a Hello Games alkotása, mely ezúttal az űrbéli csillagok és bolygók helyett az óceánok és tengerek mélységét célozza meg, melyben a mindennél veszélyesebb örök sötétség vár ránk.

No Man’s Sky - újra a siker küszöbén?

A megjelenésekor óriási méretű felháborodást keltett játék, úgy néz ki, hogy a folyamatos frissítéseivel végre megtalálta azt a taktikát, mellyel sikeres lehet. Kár, hogy a fejlesztők 2016-ban máshogy álltak a dologhoz…

Brit toplista: visszatért a No Man's Sky!

Bár a top 10-be nem sikerült beférnie a Hello Games nagy frissítésen átesett űroperájának, azért a 12. helyet megcsípte. Az élen nincs változás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyra nincs ellenszer.

No Man's Sky - várat magára a GOG-os multiplayer

Megjelent a No Man's Sky legújabb nagy frissítése, a NEXT, amely többek közt a várva várt multiplayer-funkciókat implementálja a Hello Games játékába. Ha a GOG DRM-mentes változatát vásároltátok meg, akkor viszont van egy rossz hírünk.