No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.

Problémásan rajtolt a PC-s No Man’s Sky

Tegnap óta érhető el a Hello Games alkotása, de a Steam-felhasználók számos lesújtó kritikával illették a PC-s verziót. Általánosak az összeomlások, a framerate-esések és a stuttering is - a készítők már dolgoznak a javításon.

No Man's Sky - nem lesznek fizetős DLC-k

A Hello Games letette a kisdobosesküt, hogy nem lesznek fizetős DLC-k a No Man's Skyhoz. Az újdonságok ingyenes frissítésként érkeznek majd, és lesz belőlük egy pár, ha minden igaz.

No Man's Sky - fedezd fel a galaxist!

PlayStation 4-re már a mai naptól, PC-re pedig péntektől lehet majd beszerezni a Hello Games régóta készülő, ígéretes felfedezős sci-fijét, a No Man's Skyt. A premier alkalmából be is futott az utolsó előzetes.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a Steamen ezen a héten is lesz miből válogatni, a nagyobb stúdiók és kiadók továbbra is takaréklángon üzemelnek. Még szerencse, hogy érkezik egy játék, amibe több tíz órát tehetünk!

Komoly újításokat hoz a No Man's Sky első javítása

Már megszokhattuk, hogy szinte minden játék kap egy első napi javítást, melyben kisebb-nagyobb hibákat javítanak ki a fejlesztők. A No Man's Sky 1.03-as update-je azonban komoly újításokat is hoz.

No Man's Sky - tiszta lappal indulunk

Az utóbbi hetekben kiderült, hogy több játékos is hamarabb hozzájutott a No Man's Skyhoz, így ők mindenkinél előbb elindulhattak felfedezni a játék világát. A fejlesztők úgy döntöttek emiatt, hogy visszaállítják a szervereket alapállapotba.

No Man's Sky - útikalauz a kezdő kalandoroknak

Jövő héten végre boltokba kerül a Hello Games sci-ci űrkalandja, a No Man's Sky, így a csapat kiadott egy rövid útikalauzt, amiben a játék négy fő pillérét részletesebben is bemutatják.

No Man's Sky - 30 óráig tartott az első végigjátszás

Tartalmasan tölti a szabadidejét az az úriember, aki 1300 dollárt fizetett a No Man's Sky egy kiszivárgott példányáért. Azt is elárulta többek között, hogy harminc órájába telt a játék végigjátszása.

Valaki 1300 dollárt fizetett a No Man's Skyért

Noha csak augusztus 10-én érkezik a Hello Games alkotása, egy úriember más most hozzájutott a játék kiszivárgott PS4-es kópiájához, amiért a normál ár húszszorosát csengette ki. Nagyon irigyeljük...

Ilyen veszélyek leselkednek ránk a No Man's Skyban

Folytatódik a No Man's Sky trailersorozata, melynek legújabb epizódja a "Survive" címet kapta. Megnézhetjük, milyen veszélyek is leselkednek ránk a játék univerzumában.