No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hoz meglepetést július utolsó hete sem: ezúttal sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, igaz, az ínyenceknek lesz miből válogatniuk a következő napokban is.

Új részletek a No Man's Sky frissítéséről

Jövő héten mutatkozik be a No Man's Sky következő nagy frissítése, a NEXT, ami rengeteg olyan újdonságot hoz magával, amiket a fejlesztők már nagyon régóta ígérnek.

No Man’s Sky - ennyi minden változott a premier óta

Amikor a No Man’s Sky két éve megjelent, sok rajongó jogosan volt csalódott a be nem váltott ígéretek miatt. A Hello Games azonban a mai napig toldozgatja-foltozgatja a játékot, most egy videóban foglalták össze a főbb változásokat.

Júliusban kooperatív módot kap a No Man's Sky

Két hónap múlva érkezik a No Man's Sky következő nagyobb frissítése, a NEXT. A fejlesztők egy régóta várt funkcióval lepik meg a játékosokat: közeleg a teljes értékű online kooperatív mód. Párosan szép az élet a galaxisban!

Júniusban jön Xboxra a No Man's Sky?

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a No Man’s Sky idén nyáron látogat el Xbox One-ra, azonban ma egy online listán kiszivároghatott egy pontosnak tűnő dátum is, mely szerint az átirat június 29-én érkezik.

Xbox One-ra költözik a No Man's Sky

És hamarosan érkezik a következő nagyobb ingyenes frissítés is. Ugyan túl sokat még nem tudunk az idén nyáron megjelenő NEXT-ről, kaptunk néhány screenshotot, hogy addig is legyen mit nézegetni.

No Man's Sky - itt az új frissítés

Részletesen is bemutatkozott a Hello Games jóvoltából a No Man's Sky legújabb, 1.3-as frissítése, amelynek tartalmát egy videó formájában is csekkolhatjuk, mielőtt letöltjük.

No Man's Sky - megérkezett az új frissítés

Tegnap lengették be a Hello Games srácai a Path Finder Update-et, ma pedig már tölthető is az új frissítés. A javított látvány mellett, kapunk három szárazföldi járművet, illetve bekerült a kalapba a PS4 Pro-támogatás is.

No Man's Sky - a héten új járművet kapunk

A Hello Games általában mélyen hallgat a közelgő frissítésekről, jó hír, hogy a csapat végre megtörte a csendet és elárulta, hogy a héten érkezik a Path Finder Update, amely a régóta várt marsjáróval bővíti a játékot.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!