No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.

ASA: nem vezette félre a Hello Games a játékosokat

A Hello Games csapatát még a brit Advertising Standards Authoritynál is feldobták a No Man's Sky megjelenése után, a hatósághoz huszonhárom panasz érkezett, amely szerint a játék Steam-oldala félrevezette a játékosokat.

No Man's Sky - szárazföldi jármű is lesz?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Foundation Update után újabb komoly frissítések érkezhetnek a No Man's Skyhoz. Egy Reddit-felhasználó szúrta ki a játék fájljai között a szárazföldi járműre utaló jeleket.

No Man's Sky - megérkezett a Foundation Update

Ahogy a Hello Games megígérte, befutott a No Man's Sky 1.1-es frissítése, a Foundation Update. A számos hibajavítás mellett három új játékmód is élesedett, valamint végre lehetőségünk lesz saját bázis építésére.

Nagyot frissül hamarosan a No Man’s Sky

A Hello Games végre megtörte a csendet, és bejelentette a No Man’s Sky következő nagy frissítését, a Foundation Update-et. Végre lehetőségünk nyílik bázisok építésére, és persze egy csomó hibát kijavít a fejlesztő.

Amerikai toplista: a Madden vitte a hónapot

Leheletnyi erősödést mutatott az amerikai játékpiac a tavalyi évhez képest. Augusztusban több olyan játék is megjelent, amely segített növelni a bevételeket, és sokat számított, hogy boltokba került az Xbox One S is.

Brit toplista: jól indított a Deus Ex: Mankind Divided

Ugyan remek rajtot vett a Deus Ex: Mankind Divided, hiszen a szigetországi eladási lista élén kezdett, az öröm mégse lehet teljes. Az első heti adatok alapján a Human Revolution sokkal erősebben nyitott.

No Man's Sky teszt

Viszonylag kevés olyan túlhype-olt játékot tudok felsorolni, amiről egészen a megjelenés napjáig nem tudni pontosan, hogy miről szól. Oké, a No Man’s Skyban egy bazi nagy galaxist kell felfedeznünk, de mi van ezen kívül?

No Man's Sky - elpártoltak a PC-s űrkalandorok

Nem elég, hogy nem indult problémamentesen a No Man's Sky PC-s megjelenése, időközben még a PC-s játékosok is ráuntak a sokszor monoton és egyhangú, kissé céltalannak tűnő kalandozásra.

Brit toplista: az első rajtkockából indított az F1 2016

Múlt héten kigurult a boxból a Codemasters készítette új Formula 1-rész, az F1 2016. Az első heti versenyt meg is nyerte a száguldó cirkusz hivatalos játéka, azonnal az első helyen nyitott a program.

Brit toplista: nagyon erősen nyitott a No Man's Sky

Múlt héten végre boltokba került a No Man's Sky, a Hello Games alkotása pedig elképesztően erősen nyitott. A Sony második legerősebb PS4-es nyitányát produkálva azonnal a brit toplista élére repült a sci-fi kaland.