No Man's Sky PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Elképesztően hangulatos felfedezős akció-kalandjáték a Hello Gamestől.
1644487200

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.
1637143200

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
1636620420

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!
1634752800

No Man's Sky - felszínre törnek a dűneférgek

Ha ti várjátok már az új Dűne megjelenését, akkor érdemes lehet ellátogatnotok a No Man's Sky univerzumába. Noha hivatalos crossoverről nincs szó, a legújabb expedició mégis a földalatti óriásférgeket helyezi a középpontba.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1630519200

No Man's Sky - megérkeztek a települések

Még csak pár hete annak, hogy a Hello Games beharangozta a No Man's Sky legújabb kiegészítőjét, a Frontiers már tölthető is. A frissítés menedzselhető településeket hozott magával.
1628532000

Új kiegészítőt teasel az ötéves No Man's Sky

Öt évvel ezelőtt kiábrándultan álltunk a No Man's Sky előtt, a Hello Games azonban erőt vett magán, és idővel egy egészen kiváló játékot faragott belőle. Most egy újabb utazás elébe nézünk.
1622646000

Megszépül a No Man's Sky

A Hello Games továbbra sem mond le a No Man's Sky-ról, ám a legújabb frissítés nem újdonságokat hoz elsősorban, hanem a vizualitást célozza. A Prisms update gondoskodik róla, hogy még szebb legyen a csillagok között töltött időnk.
1621677600

No Man's Sky - miénk lehet a Normandy SR-1

Nem mindennapi eseményben vehetnek részt a No Man's Sky játékosai. Elindult a legújabb expedíció, amely nem várt módon hajt fejet a Mass Effect előtt: a flottánkhoz adhatjuk az SSV Normandy SR-1-et.
1617260400

No Man's Sky - elindultak az expedíciók

Élesedett a No Man's Sky 3.3-as frissítése, amely bemutatta az Expeditions vadiúj játékmódját. Mostantól egy fix pontról csapatosan indulhatunk el, hogy a barátainkkal együtt fedezzük fel a galaxist.