Alien: Isolation PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A pletykák szerint ez lesz a Total War-sorozat fejlesztőinek Alien-játéka.
1549360804

Tényleg FPS-en dolgozik a Creative Assembly

Noha a korábbi álláshirdetések alapján már sejteni lehetett, végre bizonyosságot nyert, hogy egy belső nézetes shooteren dolgozik az Alien: Isolation és a Total War-széria fejlesztője. Még a filmrendező, Neill Blomkamp is látogatást tett náluk.
1516213818

Új Alien-játékon dolgozik a Fox játékrészlege

A Fox játékrészlege, a FoxNext Games sikeresen felvásárolta a Cold Iron Studios csapatát, akik jelenleg egy, az Alien univerzumában játszódó shooteren dolgoznak, ami PC-re és konzolokra készül.
1511708450

Nagy dobásra készül a Creative Assembly

A Total War-sorozat és az Alien: Isolation mögött álló brit csapat egy új, még bejelentésre váró játékon dolgozik - tudtuk meg a stúdió állásajánlatait böngészve. Egy teljesen új IP-ről van szó, komoly tervekkel.
1501603257

Alien: Isolation - már VR-szemüveggel is játszható

Egy lelkes rajongó jóvoltából most bárki számára előcsalható az Alien: Isolationben egyébként már eredetileg is elérhető VR-mód. A nagyon korai fázisban lévő, de már tölthető modifikáció csak az Oculus Rift-tulajdonosok számára használható.
1494525651

Filmes hírek: készül az élőszereplős Contra-film

Hitler T-Rexen lovagolva pöffeszkedik az Iron Sky 2 előzetesében, filmsorozat készül a Dredd bíróból, és animációs szériát kap Deadpool. Ja, és azt tudjátok, hogy Kína csinálja az élőszereplős Contra-filmet?
1493278213

Itt az Alien: Covenant előzményfilmje

A The Crossing című hivatalos rövidfilmből végre kiderül, mi történt Dr. Elizabeth Shaw-val és a szintetikus Daviddel a Prometheus eseményei után. Tegnap lezajlott a nemzetközi Alien-nap, és végre okosabbak lettünk.
1493220627

Alien: Isolation - mégse olyan biztos a folytatás

Az Eurogamer utánament a tegnap este felröppent pletykának, miszerint folytatást kaphat az Alien: Isolation. Úgy néz ki, az információ több sebből is vérzik, így közel sem biztos, hogy tényleg lesz második rész.
1493148800

Folytatódik az Alien: Isolation?

Nagyon úgy néz ki, hogy az elmúlt esztendők egyik legjobb Alien-játéka, az Alien: Isolation annak ellenére folytatást kaphat, hogy a Sega nem volt maradéktalanul elégedett a játék eladási adataival.
1493136000

Nyakunkon a nemzetközi Alien-nap

Ugyan a következő Alien-film megjelenése még kicsit odébb van, de a rajongók már most áprilisban is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a héten rendezik meg a nemzetközi Alien-napot.
1474351200

Alien: Isolation - jöhet a VR-változat?

Jurgen Post, a Sega európai részlegének vezetője egy MCV-nek adott interjúban elhintette, hogy "a jövő platformjának is tekinthető" VR-szemüvegekre a Sega is elkészíti majd saját játékait, köztük az Alien: Isolation VR-változatát.