Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
Típus: Akció, asszasszinos, Kaland

Marion Cotillard az Assassin's Creed-film fedélzetén

Minden jel szerint az Oscar-díjas színésznő, Marion Cotillard is játszani fog Michael Fassbender mellett az Assassin's Creed-mozifilmben. Ráadásul lapértesülések szerint több film is várható a videojáték alapján.

Mi az az Assassin's Creed: Golden Age?

Tegnap egy emberként hördült fel az internet, mikor kiderült, a Ubisoft egy Assassin's Creed: Golden Age című projekten dolgozik. Azóta megtudtuk, hogy az elnevezés nem egy új játékot takar.

A kritikák ellenére is sikeres a Ubisoft

A francia kiadó legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az utolsó negyedév eredményei meghaladták a várakozásokat, annak ellenére, hogy a két új Assassin's Creed nem muzsikált valami fényesen a kasszáknál.

Megjelent az Assassin's Creed: Egység

Menetrendszerűen megérkezett a legújabb Assassin's Creed-regény a Fumax kiadó jóvoltából. Az Egység a tavaly ősszel megjelent játék, a Unity történetét meséli el Élise szemszögéből, de a Haytham-fanok is örülhetnek.

Brit toplista: csak a Call of Duty

Kitartást, ha minden jól megy, kicsit több mozgás lesz a közeljövő játékeladási toplistáin, és talán végre sikerül megszorongatni a Call of Duty-Grand Theft Auto-FIFA triumvirátust...

Brit toplista: ismét élen az új Call of Duty

Ismét erőre kapott a Call of Duty: Advanced Warfare, így a múlt heti második helyezés után hetedik alkalommal szerezte meg a szigetországban az összesített eladási lista dobogójának legmagasabb fokát.

Japánban fog játszódni az új Assassin's Creed?

Nagyon úgy tűnik, hogy a nemrég kiszivárgott, majd hivatalosan is megerősített Assassin's Creed: Victory után keletre látogat a sorozat, feltételezhetően Japánba. Így talán mégis igazak lehettek a korábbi pletykák?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem számítjuk a szokásos indie-dömpinget a Steamen, kifejezetten üres hétnek nézünk elébe premierek szempontjából, sőt konkrétan nincs is olyan megjelenés, amit ajánlani tudnánk.

Launch traileren az Assassin's Creed: Unity DLC-je

Ma válik letölthetővé az Assassin's Creed: Unity első nagyobb DLC-je, a Dead Kings, és a megjelenés apropóján egy gameplay jelenetekkel teletűzdelt launch trailert is kaptunk a kiegészítőhöz.

A jövő héten jön az AC: Unity Dead Kings DLC-je

A Ubisoft megerősítette, hogy a jövő héten landol az Assassin’s Creed: Unity első nagyobb DLC-je, a Dead Kings, ráadásul az alapjáték tulajdonosai ingyen hozzájutnak majd. A kampány története folytatódik benne.