Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
1430658054

Akciósak a Ubisoft-játékok a Humble Store-ban

Most hétvégén két nagyobb kiadó címeit is akciósan vásárolhatjátok meg: a Humbe Store-ban a Ubisoft játékaihoz juthattok hozzá kedvezményesen, a Steamen pedig az Activision produktumai kerülnek kevesebbe.
1430499632

Assassin's Creed - ősztől forog a mozifilm

A kissé hányatott sorsú Assassin's Creed-mozifilm végre megfelelő mederbe lett terelve és azok után, hogy véglegesítették a szereplők névsorát, a forgatás munkálatai is kezdetüket veszik hamarosan.
1426009200

Assassin's Creed-zene az új Trónok harca-trailerben

Nem csak azért érdemes megnézni a Game of Thrones ötödik évadának új előzetesét, mert ez az ötödik évad új előzetese, hanem azért is, mert Assasin's Creed-rajongóként ismerős dallamokat fedezhetsz fel benne.
1425043800

Assassin's Creed - vissza a jelenbe

Az Assassin's Creed: Unity egyik legkiábrándítóbb része a háttérbe szorított jelenkori rész volt, jóllehet a korábbi játékokban ez is legalább annyira érdekes volt egy-egy részben, mint például az aktuális helyszín.
1424332823

Szakít a társalkalmazással az AC: Unity

Megérkezett az Assassin's Creed: Unity legfrissebb javítása, amely a kötelező bugmentesítés mellett megnyitja azokat az ingame tartalmakat, amiket korábban csak a mobilos társalkalmazással tudtunk feloldani.
1424019634

Marion Cotillard az Assassin's Creed-film fedélzetén

Minden jel szerint az Oscar-díjas színésznő, Marion Cotillard is játszani fog Michael Fassbender mellett az Assassin's Creed-mozifilmben. Ráadásul lapértesülések szerint több film is várható a videojáték alapján.
1423912920

Mi az az Assassin's Creed: Golden Age?

Tegnap egy emberként hördült fel az internet, mikor kiderült, a Ubisoft egy Assassin's Creed: Golden Age című projekten dolgozik. Azóta megtudtuk, hogy az elnevezés nem egy új játékot takar.
1423828820

A kritikák ellenére is sikeres a Ubisoft

A francia kiadó legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az utolsó negyedév eredményei meghaladták a várakozásokat, annak ellenére, hogy a két új Assassin's Creed nem muzsikált valami fényesen a kasszáknál.
1423810841

Megjelent az Assassin's Creed: Egység

Menetrendszerűen megérkezett a legújabb Assassin's Creed-regény a Fumax kiadó jóvoltából. Az Egység a tavaly ősszel megjelent játék, a Unity történetét meséli el Élise szemszögéből, de a Haytham-fanok is örülhetnek.
1423506600

Brit toplista: csak a Call of Duty

Kitartást, ha minden jól megy, kicsit több mozgás lesz a közeljövő játékeladási toplistáin, és talán végre sikerül megszorongatni a Call of Duty-Grand Theft Auto-FIFA triumvirátust...