Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
Típus: Akció, asszasszinos, Kaland

A jó, a rossz és a csúf

Új rovatot indítunk ezen a héten, melyben értekezünk kicsit a hét fontosabb videojátékos eseményeiről. A kattintás után megtudhatjátok, milyen témák kerültek az eheti epizódba.

Assassin's Creed: Unity - ennyit sikerült javítani

Bár nem szoktunk a játékok javításairól ennyire részletesen beszámolni, ezúttal kivételt teszünk. Az Assassin's Creed: Unity hibái sok kellemetlenséget okoztak, így sokan kíváncsiak lehetnek, hogyan is sikerült az új patch.

Assassin's Creed: Unity - ajándék a készítőktől

A Ubisoft nyilvánosan is bocsánatot kért az Assassin's Creed: Unity körüli balhé kapcsán, emellett bejelentette: a játék vásárlói ajándék DLC-t, a season pass-tulajok pedig ingyen játékot kapnak majd.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Assassin's Creed: Unity teszt

Már a második nagyon súlyos kapufát rúgja idén a Ubisoft, az Assassin’s Creed: Unity a bizonyíték rá, hogy a sorozatot a milliós eladások ellenére is illene pihentetni egy picit.

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Még mindig a Call of Duty: Advanced Warfare vezeti a brit játékeladási toplistát, ami ugye azért szép teljesítmény, mert a múlt héten érkezett kihívó bőven. Az Assassin's Creed: Unity csak a második lett.

Assassin's Creed: Unity - óriás javítás közeleg

Ha az első napi javítást is beleszámoljuk, immár a harmadik Assassin's Creed: Unity patch fog megjelenni egy héten belül. A Ubisoft látványos javulást ígér az eddigi állapatokhoz képest.

Komoly változásokat ígér a Ubisoft

Miután az első tesztek csak az Assassin's Creed: Unity megjelenése után fél nappal látták meg a napvilágot, így felmerült a vásárlókban a gyanú, hogy a Ubisoft direkt elhallgatta a játék hiányosságait. A franciák tüzet oltanak.

Megérkezett az első Assassin's Creed: Unity javítás

A Ubisoft bizony lógathatja az orrát a letaglózó pontszámok és a felhasználói visszajelzések hallatán, de hát így jár, aki befejezetlenül árulja a játékát. A döcögő start után gyorsan észbekapó fejlesztők máris kiadták az első foltozást.