Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
Típus: Akció, asszasszinos, Kaland

Dátumot kapott az Assassin's Creed-film

A korábbi híreknek megfelelően tényleg 2016-ra csúszik az Assassin's Creed-film bemutatója, ráadásul a most megjelent dátumok szerint csak a jövő végén válthatunk jegyet az adaptációra.

Brit toplista: 2015-ben is Call of Duty

Az év első napjaiban is a Call of Duty kurrens epizódja, az Advanced Warfare fogyott a legjobban az Egyesült Királyságban. A Wii U-s Captain Toad: Treasure Tracker csak a tizenhatodik helyen nyitott.

Infók az Assassin's Creed alkotójának új játékáról

Patrice Désilets, az első Assassin's Creed alkotója formálisan is bemutatta új stúdióját, a Panache Digital Games-t, amelynek első készülő játéka erősen hordozza magán az Assassin's Creed stílusjegyeit.

AC: Unity - elérhetőek az engesztelő játékok

A fejlesztők megígérték, hogy az Assassin’s Creed: Unity körüli balhé miatt ajándékot osztanak a season pass tulajdonosainak. Nos, a bocsánatkérő játékokra már le lehet csapni az erre szakosodott oldalon.

Assassin's Creed: Unity - itt az új patch

Megérkezett az Assassin's Creed: Unity negyedik javítása, ami számos hibajavítást eszközöl a játékon. Ironikus módon a patch Xbox One-on egyáltalán nem úgy viselkedik, ahogy kellene.

Assassin's Creed: Unity - késik az új javítás

Habár a Ubisoft azt ígérte, hogy ma jelenik meg az Assassin's Creed: Unity negyedik - és remélhetőleg utolsó - javítása, végül elhalasztotta a kiadást. Azt mondta, még pár napra szüksége van a befejezéséhez.

Assassin's Creed: Unity - hétfőn jöhet az új javítás

A Ubisoft tervei szerint hétfőn érkezhet az Assassin's Creed: Unity negyedik javítása, ami várhatóan szinte minden hibát kigyomlál majd a játékból, és a teljesítményproblémákat is elhárítja.

November: legyűrte az Xbox One a PS4-et

Megérkeztek az NPD Group novemberi adatai az amerikai játékpiacról, amiből kiderült: az Xbox One megtörte a PS4 sikersorozatát, és a múlt hónapban legyűrte riválisát. Megérte akciózni?

Assassin's Creed: Unity - minden oké lesz?

A Ubisoft azt ígéri, hogy az Assassin's Creed: Unity soron következő, negyedik javításával gyakorlatilag minden fontosabb hibát elhárítanak majd a játék kapcsán - javul a framerate, és nem lesz több crash sem.

Interjú a Digic Pictures-szel

Hazánk legsikeresebb animációs stúdiójának sikerszériája meredeken ível felfelé, legutóbb a CoD: Advanced Warfare átvezetőit rakta össze a Digic Pictures. Emellett mi sem mentünk el szó nélkül, mikrofonvégre kaptuk a srácokat.