Assassin's Creed: Unity PC, PS4, XBOXONE

A 18. századi Párizsban játszódik a generációváltónak szánt Assassin's Creed-epizód.
1556298027

Rengetegen töltötték le az ingyenes AC: Unityt

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a Notre-Dame-ban történt súlyos tűzeset után ingyenessé tett Assassin's Creed: Unityt több mint hárommillió játékos töltötte le.
1555776012

Assassin's Creed: Unity - kártalanít a Ubisoft

A Notre-Dame hét elején történt tűzesete után a Ubisoft az anyagi támogatás mellett a rajongóknak is tett egy gesztust, miután ingyenessé tette a Assassin's Creed: Unityt. Közben viszont kártalanítja azokat, akik mostanában vették meg a játékot.
1555518600

Ingyen tiétek lehet az Assassin's Creed: Unity

Bizonyára ti is hallottatok a szomorú hírről, miszerint a napokban kigyullatt és leégett a párizsi Notre-Dame tetőszerkezete. A Ubisoft segít az újjáépítésben, PC-n pedig ingyenessé tette az Assassin's Creed: Unityt, hogy mi is bejárhassuk a templomot.
1544526000

Assassin's Creed-ruhákkal bővíti kínálatát a Ubisoft

Assassin’s Creed Kinetic Collection néven atlétikai ruhakollekciót mutatott be a Ubisoft mindazok számára, akik a kora reggeli sötét órákban edzve is a fényt szeretnék szolgálni.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!
1499259480

Anime készül az Assassin's Creed alapján

Újabb adaptáció, ezúttal anime készül az Assassin's Creed alapján. Hogy hol fog futni a sorozat, még nem tudni, de az biztos, hogy a Netflix-féle Castlevania showrunnere szorgoskodik majd rajta.
1486450800

Assassin's Creed VR-játékon dolgozik a Ubisoft?

A Dribbble oldalán felbukkant néhány koncepciós rajz, amelyek állítólag egy olyan szabadulós Assassin's Creed-játékhoz készültek, ami a VR adta lehetőségeket is kiaknázná.
1483615800

Saját Humble Bundle-t kapott az Assassin's Creed

Kedd este elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben az Assassin's Creed-sorozat játékai kapták a főszerepet. Ha a legdrágább csomagot választod, kilenc rész landolhat a Uplay-fiókodban.
1480748416

Nézzünk bele az Assassin’s Creed-filmbe!

A The Game Awards során előkerült a december végén mozikba kerülő Assassin’s Creed-film is. Az eseményen egy akciódús jelenetet izgulhattunk végig, melyben hősünk, Aguilar egy kisgyereket szabadít meg a fogságból.
1476805332

Friss előzetesen az Assassin's Creed mozifilm

A decemberi filmfelhozatalt erősíti majd az Assassin's Creed adaptációja, ami a tervek szerint inkább a jelenben játszódik, míg a múltbéli, akciódúsabb betétekből kicsit visszafogottabb mennyiséget kapnak a nézők.