Rise of the Tomb Raider PC, PS4, X360, XBOXONE

Íme, a sokat emlegetett next-gen Tomb Raider!
Típus: Akció

Egy évig nem tör fel játékot a 3DM

A híres kínai cracker-csoport úgy döntött, hogy egy évig nem tör fel egyetlen PC-s single játékot sem, mondván megvizsgálják, hogy a tört verziók hiánya hogyan segíti a játékeladásokat. Újabb szög a warez koporsójában?

Nyereséges a Square Enix

A japán kiadónál iszonyúan pörögnek a mobilos és a PC-s címek, a tavalyi év utolsó kilenc hónapjára vonatkozó pénzügyi jelentés szerint még profitot is sikerült termelni. A Just Cause 3 és az új Tomb Raider is jól fogy.

PC-s látnivalókon a Rise of The Tomb Raider

Holnap kerül boltokba a Rise of The Tomb Raider várva-várt PC-s változata, ám a szaksajtó már lecsapott rá. Kiderül, hogyan fut a játék a gépigénynek megfelelő masinákon, és pazar képeink is vannak.

Rise of the Tomb Raider - ilyen ajánlott gép kell neki

Éppen ideje volt, hogy a Square Enix lerántsa a leplet a Rise of the Tomb Raider PC-s változatának ajánlott rendszerkövetelményéről is, hiszen két nap múlva boltokba kerül a számítógépes átirat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem panaszkodhatunk a hét játéktermésére, egy sor finomság érkezik majd a napokban! PC-re költözik Lara Croft legutóbbi kalandja, újra összeáll a Bosszúállók, és a rali szerelmesei is előkészíthetik a kormányukat.

Törhetetlen lesz az új Tomb Raider és a Far Cry is

Egyre több kiadó áll a Denuvo védelem mellé, így a közelgő Rise of the Tomb Raidert és a Far Cry Primalt sem fogják egyhamar feltörni. Még két szeg a warez koporsójába?

Rise of the Tomb Raider - ez kell a 60fps-hez

Ugyan a minimális gépigényt már ismerjük, ám azt eddig nem tudtuk, hogy milyen videókártya kell a 60fps eléréséhez magas grafikus beállítások mellett. Az NVIDIA sietett a segítségünkre.

Jövő héten kiegészül a Rise of the Tomb Raider

A Microsoft bejelentette, hogy jövő héten válik letölthetővé a Rise of the Tomb Raider új kiegészítője, a Baba Yaga: The Temple of the Witch. A DLC-t valószínűleg csak az xboxosok kapják meg egyelőre.

Távozik a Rise of the Tomb Raider direktora

Elhagyja a Crystal Dynamics csapatát a legutóbbi Tomb Raider-játék direktora, Brian Horton. Az úriember elárulta, hogy azért hagyta ott a csapatot, mert "új kalandokra" vágyik.

Dátumot kapott a PC-s Rise of the Tomb Raider

Tényleg nem kellett sokat várni az új Tomb Raider PC-s kiadására: most már biztos, hogy január utolsó napjaiban immár a számítógépes játékosok is belevethetik magukat Lara új kalandjaiba.