Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1628056800

Lemondott a Blizzard Entertainment elnöke

Áll a bál az Activision Blizzard háza táján a szexuális zaklatással kapcsolatos perek miatt, az üggyel járó következmények pedig kézzel foghatók. J. Allen Brack, a Blizzard eddigi elnöke lemondott a posztjáról, helyére pedig kettős vezetőség került.
1626969600

Szexuális visszaélés vádjával perelik a Blizzardot

Úgy tűnik, komoly gondok vannak a fejlesztői kultúrával az Activision Blizzard háza táján. Kalifornia állam perbe fogta a vállalatot a zaklatással kapcsolatos beszámolók és az ezt követő nyomozás után.
1624554000

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális kínálata

Ezen a hétvégén sem maradunk ingyenesen pörgethető játékok nélkül Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. Az aktuális kínálatában mind a shooterek, mind az akció-RPG-k szerelmesei megtalálják majd a számításaikat.
1624543200

Overwatch - élesedett a cross-play funkció

Két héttel ezelőtt jelentette be a Blizzard Entertainment csapata, hogy hamarosan cross-play támogatást kap a népszerű online lövöldéjük, az Overwatch, és mint kiderült, valóban nem kellett sokat várnunk a funkció élesedésére.
1623304800

Cross-play támogatást kap az Overwatch

Ahogy sorra hullanak a platformok közti falak, úgy a Blizzard Entertainment online lövöldéje is lépést tart a jövővel. Hamarosan együtt játszhatnak majd az Overwatch PC-s és konzolos játékosai
1620216000

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.
1619892000

Már 60 millió játékost számlál az Overwatch

Mostanában viszonylag keveset hallhattunk az Overwatch felől - ami vélhetően a közelgő második rész előtti csend -, de ettől függetlenül a Blizzard hero shootere köszöni, jól van, és már több mint 60 millió játékossal büszkélkedhet.
1618992000

Elhagyja a Blizzardot az Overwatch direktora

Jeff Kaplan közel húsz év közös munkát követően döntött úgy, hogy elhagyja a Blizzardot, és ezzel az Overwatch 2 terelgetését is másra bízza. Azt még nem tudjuk, hogy az úriember mihez kezd ezután.
1615449600

Next-gen frissítést kapott az xboxos Overwatch

Az Overwatch legutóbbi frissítésének különösen az xboxosok fognak örülni, hiszen a javítás már tartalmazza azokat az üzemmódokat is, amelyekkel megizzaszthatjuk a next-gen konzolunkat.
1612260000

Hamarosan indul a 2021-es BlizzConline

A koronavírus miatt tavaly elmaradt a hagyományos BlizzCon, helyette pedig valamivel később, online kerül megrendezésre az esemény, amit mindenki ingyenesen követhet majd. Most egy friss előzetessel jelentkezett a show.