Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Remek negyedévet zárt az Activision Blizzard is

Lassan lecseng az aktuális pénzügyi beszámolók sorozata, az Activison Blizzard azonban egészen idáig adós volt a befektetőknek tartott előadással. Megérte várakozni, a kiadó remekül teljesített a legutóbbi negyedév során.

Overwatch - Rialto kitárta a kapuit

A Velencéről mintázott színpompás Rialto térkép az új frissítéssel már elérhető az Overwatch játékosai számára PC-n és konzolokon. Ám nincs idő megkóstolni az olasz kajákat, ahogyan gondolázni sem fogunk.

Overwatch - a héten élesedik a Rialto térkép

Elstartolt az Overwatch 10. szezonja, és ha nem a Competitive Play játékmódra gyúrsz, azok örülni fogsz a Velencéről mintázott Rialto térképnek, ami - többhetes tesztelés után - május 3-án kerül be a játékba.

Overwatch - jókora Symmetra-rework érkezhet

Hanzo után, úgy tűnik, hogy Symmetra lehet a következő, aki új képességeket kaphat a Blizzard hero shooterében. A támogató karakter a jövőben könnyen a védekező hősök kategóriájában találhatja magát.

Overwatch - PTR-en a Horizon Lunar Colony-rework

És ráadásul tök véletlenül! A Blizzard egyelőre nem tervezte nyilvánossá tenni a pálya változtatásait, de azok valahogy mégis becsúsztak a publikus tesztszerverekre.

Overwatch - kompetitív módban hódít az Elimination

"Új" kompetitív játékmóddal bővítette az Overwatch világát a Blizzard: a Team Deatmatch-alapú Elimination játékmód mostantól egészen május 8-ig nyúzható a kompetitív mód keretei között is.

Elindult az Overwatch Contenders versenysorozat

Folyamatosan zajlik az élet az Overwatch körül, ha eSportról van szó. Kezdetüket vették az első Overwatch Contenders-meccsek, melyek tizenhat világszínvonalú csapatot eresztenek egymásnak.

Befutott az idei Overwatch Archives event

Élesedett a Retribution játékmód, megérkeztek az új skinek és highlight intrók, ismét játszható az Uprising, valamint balanszoltak néhány hőst is. Összeszedtünk mindent, amit érdemes tudni az Overwatch legújabb frissítéséről.

Befutottak az első infók az idei BlizzConról

Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.

Overwatch - a jövő héten indul az Archives event

A Blizzard hero shooterének következő eseménye, az Overwatch Archives már a nyakunkon van. A tavalyi Uprisinghez hasonlóan kapunk egy új PvE-küldetést is Retribution címmel, amely egy velencei titkos akció lesz.