Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Overwatch - ezt tudja Hammond, a hörcsög

Bővebben is bemutatkozott az Overwatch 28. hőse, Wrecking Ball, vagyis Hammond, aki egy golyószerű mechát vezet. A mozgékony tank háttérsztorijával és képességeivel is tisztában lettünk. Aranyos kis dögről van szó!

Egy hörcsög az Overwatch új karaktere

A Blizzard a múlt héten kezdett teaselésbe. Sok rajongó azt hitte, hogy egy új térképről van szó, ám ők tévedtek. Bemutatkozott az Overwatch következő játszható karaktere, aki egy imádnivaló hörcsög. Nem vicc!

Újabb teaseren az Overwatch következő hőse

A Blizzard Overwatch-csapata egy újabb jókora bejelentésre készül. Twitteren már az előző héten belengették a következő karakter érkezését, s most mozgás (egész pontosabban gurulás) közben is láthatjuk azt.

Overwatch - újra terítéken a cross-platform funkció

Az Overwatch rendezője, Jeff Kaplan a jövőt illető tervei kapcsán elmondta, hogy „több cross-paltform lehetőséget” szeretne látni, hogy a „játékosokat közelebb lehessen hozni egymáshoz”. Konkrétumokat egyelőre azonban nem közölt.

Cuki stop-motion videón az Overwatch szülinapja

Egy nagyon aranyos stop-motion animációval ünnepli a Blizzard az Overwatch második születésnapját. A képkockánként összeollózott kis videón Tracer és Reaper kelnek életre egy kis rosszalkodás erejéig.

Overwatch - összefoglaltuk az Anniversary Eventet

Sok újdonságot hoz az Overwatch második Anniversary Eventje. Kaptunk egy bemutatóvideót a legújabb Deathmatch-pályáról, amely a Petra gyönyörű romjai közé kalauzol minket, valamint kiszivárogtak a legújabb skinek is.

Overwatch - közeleg az évfordulós esemény

Egy portugál videó szivárogtatta ki az idei Overwatch - Anniversary Event dátumát és első részleteit. Az új skinek és egyéb kozmetikai itemek mellett ezúttal lehetőségünk lesz megszerezni az összes eddig látott időszakos cuccot is.

Overwatch - küzdjünk Mercyvel a mellrák ellen!

Egy igen nemes kampány keretein belül segíti a Blizzard a rákellenes kutatást. Az új Mercy-skin, valamint a webshopon megjelent csinos póló megvásárlásával támogathatjuk mi is a BCRF mellrák-kutató intézményt.

Remek negyedévet zárt az Activision Blizzard is

Lassan lecseng az aktuális pénzügyi beszámolók sorozata, az Activison Blizzard azonban egészen idáig adós volt a befektetőknek tartott előadással. Megérte várakozni, a kiadó remekül teljesített a legutóbbi negyedév során.

Overwatch - Rialto kitárta a kapuit

A Velencéről mintázott színpompás Rialto térkép az új frissítéssel már elérhető az Overwatch játékosai számára PC-n és konzolokon. Ám nincs idő megkóstolni az olasz kajákat, ahogyan gondolázni sem fogunk.