Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1610521200

Overwatch - megnyílt Kanezaka

Egy rendhagyó microevent részesei lehetnek az Overwatch játékosai, az online lövöldében ugyanis most élesedett Kanezaka Deathmatch-pályája. Ennek apropóján számos kozmetikai különlegesség ütheti a markunkat.
1604394000

Ingyenes lesz a 2021-es BlizzCon Online

Több szempontból is különleges lesz az elmaradó BlizzCont pótló, jövő februári BlizzCon Online. Mivel az egész rendezvény digitális térbe kényszerül, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben nem kell virtuális jegyet venni a megtekintéséhez.
1603652400

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.
1602486000

Overwatch - holnap indul a halloweeni esemény

Már-már szokásosnak nevezhető módon idén is megünnepli az Overwatch a halloweent, méghozzá majdnem egy egész hónapon keresztül. Az esemény többek között tematikus skinekkel várja majd az érdeklődőket.
1596621600

Nem csak a Diablóval készül mobilra az Activision

Az Activision-Blizzard is nyilvánosságra hozta a legutóbbi pénzügyi negyedévének adatait. Növekvő számokkal büszkélkedhetnek, amiből a mobilos piac is kivette a részét, ezért a befektetőknek megerősítették: terveznek a platformmal.
1596549600

Elégedetlenek a fizetésükkel a Blizzard dolgozói

Egy tavalyi felmérés kiábrándító eredményeit követően az Activision Blizzard a múlt hónapban megnövelte számos alkalmazott fizetését, néhányan azonban így is minimálbérért dolgoznak. A vállalat dolgozói versenyszerű fizetésért kiáltanak.
1590559200

Elmarad az idei BlizzCon

Nem túlságosan nagy meglepetés, de végre hivatalos: a legtöbb videojátékos rendezvényhez hasonlóan az idén ősszel esedékes BlizzCon is elmarad. A Blizzard 2021 első felében egy online eseménnyel pótolna.
1589983200

A negyedik szülinapját ünnepli az Overwatch

És ahogy az ilyenkor lenni szokott, visszatért az Overwatch Anniversary Event is. A három héten át tartó eseménysorozat visszahozza az összes időszakos játékmódot, és tartogat egy halom kozmetikai különlegességet is.
1585807740

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén érdemes óvatosan böngészni a hírek között, egymást érik ugyanis a vicces(nek szánt), egyébként pedig hivatalosnak tűnő kamuhírek. Íme, az összeállításunk a legjobbakból!
1584615600

Végre Echo is megérkezik az Overwatchba

Eljött az ideje, hogy az Overwatch harminckettedik hőse is színre lépjen. Echóról egyelőre még nem sokat tudunk, de egy ideje már fel-felbukkan a játék különböző promóanyagaiban, most pedig végre megkapta a maga bemutatkozóvideóját is.