Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Havannába megyünk az Overwatchban

Megérkezett a Blizzard multis shooterének legújabb Escort-térképe, a Havana. Ezzel együtt pedig véget ért a Storm Rising eseménye is, ahol az Overwarch évfordulóját egy újabb PvE-kalanddal ünnepelhettük meg.

A Blizzard kiterjesztené az Overwatch univerzumát

A kiadó illetékese a befektetőknek tartott konferencián elhintette, hogy az Activision Blizzardnak még mindig nagy tervei vannak az Overwatch univerzumában. Bővülni fog a meglévő játék, de később új vizekre is evezhet a frencsájz.

Megvan az idei BlizzCon dátuma

Idén ősszel újra megrendezésre kerül a Blizzard éves összejövetele, a BlizzCon. Az izgalmas bemutatók és bejelentések mellett ismét komoly szerepet kapnak majd a stúdió játékaihoz kötött esportesemények is.

Ő lehet az Overwatch következő hőse?

Javában zajlik az Overwatch legfrissebb eseménye, a Storm Rising, az ideiglenes PvE-játékmód pedig sok érdekességet tartogat a rajongók számára. Könnyen meglehet az is, hogy most láthattuk először a játék következő játszható karakterét.

Overwatch - irány Kuba!

Az Overwatch fejlesztői egy vadonatúj képpel teaselik a közeljövőben esedékes tartalmi újdonságokat, melyek során hőseinknek Kubába kell látogatniuk, ahol majd egy családi szeszfőzde és egy hurrikán játssza a főszerepet.

Sikeres az Overwatch harca a bunkó játékosok ellen

Mindannyian játszottunk már kompetitív online játékokkal, tudjuk jól, hogy előbb-utóbb mindenhol feltűnnek a rosszfej, másokat sértegető játékosok. Az Overwatch jutalomrendszere azonban sikerrel vette fel a kesztyűt ellenük.

Overwatch - a jövő héten érkezik Baptiste

A mai napon kiderült, hogy a játék legújabb és egyben régóta várt hőse pontosan mikor érkezik az Overwatch világába. Jövő héttől biztosan lesz elég healer minden csapatban, ugyanis Baptiste személyében tényleg egy ütős gyógyítót kapunk.

Így harcol Baptiste, az Overwatch legújabb hőse

A Blizzard tegnap lerántotta a leplet az Overwatch 30. játszható karakteréről, illetve annak háttérsztorijáról, ezt követően pedig Baptiste el is látogatott a tesztszerverekre. Lássuk, hogy mit tesz az asztalra az új gyógyító!

Overwatch - bemutatkozott az új support karakter

A BlizzCon óta nem kapott új karaktert az Overwatch, a legutóbbi support pedig Brigitte volt, aki durván egy éve lépett be az életünkbe. A Blizzard most lerántotta a leplet a lövölde soron következő hőséről.

Overwatch - új gyógyító hős a láthatáron

Úgy látszik, hogy az Overwatch fejlesztői nagyon rákaptak Franciaország atmoszférájára, mert a pár napja elérhető párizsi pályát egy vadonatúj francia hős követi majd Jean-Baptiste Augustin személyében.