Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Overwatch - érkeznek a Hasbro figurái

Overwatch Ultimates néven egy teljesen új termékpalettát indít a Hasbro, amellyel a Blizzard mai napig komoly népszerűségnek örvendő játékában szereplő fontosabb karakterek miniatűr mását szerezhetjük be.

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.

Overwatch - Párizsba visz a legújabb pálya

A Blizzard minden előzetes bejelentés nélkül fellőtt az Overwatch nyilános tesztszervereire egy vadonatúj térképet. A szimplán csak Paris néven futó térkép Assault játékmódban lesz elérhető.

Csökken az Overwatch ára

Legalábbis PC-n. A mai naptól kezdve a Blizzard boltjában drasztikusan csökkentették a játék árát, szóval, ha már régóta a játék beszerzésén gondolkodtál, csak visszatartott a magas árcédula, akkor most itt az idő.

Overwatch - középpontban a kínai kultúra

Hamarosan érkezik a Lunar New Year event az Overwatchba, melynek köszönhetően a fejlesztők már el is kezdték lerántani a leplet az új, a kínai történelem és folklór ihlette egyedi skinekről.

Beköszönt a disznó éve az Overwatchba

Ismét saját eventet kap a kínai újév a népszerű lövöldében, mely során feltehetően új skinek és játékmódok lesznek elérhetőek. Azonban egyelőre még titok, hogy egészen pontosan mire számíthatunk.

Overwatch - rövid novellát kapott Ana és Soldier 76

Újabb rövid történettel bővül az Overwatch meglepően sokrétű kibővített világa. A Bastet című novella a csapat két veteránjának, Anának és Soldier 76-nek közös múltjába tekint vissza.

Overwatch - középpontban a karácsonyi süti

A karácsony alkalmából idén is ünnepi videóval készült a rajongóknak a Blizzard, melyben ezúttal Reaper és Tracer a Mikulás csokis kekszéért folytatott küzdelmét láthatjuk. És persze közben nem feledkezünk meg Winter Wonderlandről sem.

Overwatch - ezt kínálja az idei Winter Wonderland

Közeleg a karácsony, így a Blizzard játékaiban is beköszönt lassan az ünnepi hangulat. Az Overwatch idén is a Winter Wonderland nevű eseménnyel várja a játékosokat. Lássuk, hogy mit tartogat a következő néhány hét!