Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1584439200

Overwatch - fény derült a hatodik alapító kilétére

Az Overwatch rajongói számára régi rejtély, ki lehet a titokzatos hatodik alapító. Mindössze a Liao név volt ismert a nyilvánosság előtt, s nem több. Most a Blizzardnak köszönhetően kicsit többet is megtudhatunk róla.
1584010800

Távozott a Blizzardtól az Overwatch írója

Michael Chu két teljes évtizeden át dolgozott a Blizzard berkeiben, szerdán azonban bejelentette a stúdiótól való távozását. Chu számos nagy sikerű projekten dolgozott, s neki köszönhetjük számos Overwatch-hős háttérsztoriját is.
1582034400

Mennyiért adta az Activision a streamjogait?

Az elmúlt két évben a Twitchen követhettük nyomon az Overwatch vagy a Hearthstone bajnokságait, az Activision Blizzard azonban átvitte a YouTube-hoz a játékait. Vajon mennyit kaptak érte?
1581955200

Készül az Overwatch- és a Diablo-sorozat

Érdekes infómorzsákat osztott meg az Activision Blizzard Studios elnöke. Már szinte egészen biztos, hogy elkészül a Netflix sokat pletykált Diablo-animéje, emellett pedig animációs sorozat érkezhet az Overwatch alapján is.
1579957200

Platformot váltanak a Blizzard esport-streamjei

Eddig a Twitch adott otthont az Activision-Blizzard esport-eseményeinek, idén azonban a vállalat új megállapodást kötött, mégpedig a rivális YouTube-bal. Mostantól kizárólag itt nézhetjük majd az Overwatch League mérkőzéseit is.
1573747200

Overwatch - megérkezett Mercy doktornő

Novemberben az Overwatch legodaadóbb gyógyítójáé a főszerep. A Blizzard egy rövid novellával vezette fel Dr. Angela Ziegler történetét, akinek laborköpenyes kosztümét már mindnyájan megszerezhetjük.
1572629420

Itt nézheted vissza a BlizzCon bejelentéseit!

Az egész hétvégét az idei BlizzCon fogja uralni, de az igazán nagy bejelentésekre a ma esti nyitóceremónia után kerül majd sor. Izgalmakból pedig várhatóan nem lesz hiány, így érdemes lesz velünk tartanotok.
1572352115

Frissítve: Overwatch 2 - kiszivárgott részletek

Sokan csak Overwatch 2-ként hivatkoznak rá, de feltehetően az Overwatch következő fejezetéről érkeztek a frissen kiszivárgott infók, melyek új játékmódról, PvE-küldetésekről és egy titokzatos hősről szólnak.
1571814017

Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.
1571666400

Brit toplista: még mindig vezet a FIFA 20

Habár a múlt héten több friss megjelenésünk is volt, a FIFA 20-at egy játék sem tudta megszorongatni a brit játékeladási toplistán. Sebaj, a Nintendónak azért így sincs oka panaszra!