Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Februárban a Fortnite uralta a digitális piacot

Megérkezett a Superdata elemzése a digitális játékpiac februári teljesítményéről. A free-to-play és a közösségi címek kicsit visszaestek, miközben a prémium PC-s címek eladásai nőttek. Az új Call of Duty és a Fortnite volt a legnépszerűbb játék.

Frissítve: Overwatch - Uprising event újra?

Az Overwatch Twitter-bejegyzése alapján úgy néz ki, hogy április 10-től ismét visszautazhatunk az időben, hogy újraírhassuk az Overwatch hőseinek történetét. Idén Tracer pályafutását követhetjük nyomon.

Overwatch - holnap élesedik Brigitte

A Blizzard bejelentette, hogy az Overwatch 27. karaktere holnap, azaz március 20-án landol a játékban. Torbjörn lánya végre elhagyja a tesztszervereket, így PC-n, Xbox One-on és PS4-en is elérhetővé válik. Egyetlen megkötés van csak!

20 éves a StarCraft, ingame jutalmakat kapunk

Noha a pontos évforduló csak április 1-jén esedékes, a Blizzard már most megkezdte az ünneplést. A StarCraft huszadik szülinapja keretében számos event és ingame jutalom üti a markunkat a stúdió összes játékában.

Overwatch - a Paladins hősére hajaz Brigitte?

A Paladins: Champions of the Realmet fejlesztő Hi-Rez vezetője, Stew Chisam a Twitteren egymás mellé tette a játékbeli Ash-t, valamint az Overwatch tegnap bemutatkozott új karakterét, Brigitte-et. Vajon van hasonlóság közöttük?

Overwatch - bemutatkozott az új hős, Brigitte

A pletykáknak megfelelően tényleg Torbjörn lánya, Brigitte Lindholm csatlakozik az Overwatch kompániájához. Ő egy support tank karakter, aki gyógyítja csapattársait, de Rocket Flail nevű fegyverével egyszerre több ellenfelet is sebez.

Vadonatúj hőssel erősít az Overwatch?

Továbbra is töretlen az Overwatch népszerűsége, így nem csoda, hogy a Blizzard igyekszik folyamatosan frissen tartani a játékot. Vagy apróbb újdonságokkal, vagy egy teljesen új karakterrel.

A hétvégén újra kipróbálható az Overwatch

A Blizzard semmit nem bíz a véletlenre: alig startolt el a holdújévi event, ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható lesz az Overwatch mindhárom platformon. Minden hősre és térképre rávethetjük magunkat.

Nagyot nőttek a digitális eladások az Activisionnél

Az Activision-Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Az elmúlt évben 4 milliárd dollár folyt be mikrotranzakciókból a kiadóhoz, csak az utolsó negyedévben 1 milliárd. Tényleg a Treyarch készíti a 2018-as Call of Dutyt.

Overwatch - elstartolt a Kutya éve esemény

Az ígéreteknek megfelelően kezdetét vette a Year of the Dog eseménysor az Overwatch-ban. A kínai újévet ünnepelve egy rakás új skint kapunk, illetve egy Thaiföldről mintázott térkép is üti a markunkat.