Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

A Blizzard vidámparkja lesz az új Overwatch-térkép

A BlizzConon bemutatták a Overwatch következő pályáját, a BlizzardWorldöt. Ahogy azt a neve is sejteti, a készítők képzeletbeli hazai pályájáról van szó, amely tömve lesz a Blizzard játékaira való utalásokkal.

BlizzCon 2017: Itt nézd vissza a nyitóceremóniát!

Tegnap este nyitotta ki kapuit az idei BlizzCon, a fejlesztők pedig nem is tétlenkedtek, számos bejelentésnek örülhettünk. Ha elmulasztottad volna a megnyitót, most visszanézheted teljes egészében!

Moira lesz az Overwatch legújabb karaktere

Az Overwatch sem maradhatott ki a szórásból a BlizzCon 2017 nyitányán, és egyből két videót is megmutattak belőle a fejlesztők a nagyérdeműnek. Az egyikben Moirát, az új karaktert ismerhetjük meg.

Már 35 millió játékost vonz az Overwatch

A Blizzard Entertainment shootere új mérföldkövet ért, elvégre már 35 millió játékost állított maga mögé az Overwatch. Töretlenül menetel előre a játék, április óta 5 millióval bővült a felhasználói bázis.

Overwatch - elrajtolt a Halloween Terror

A Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy visszatér a Halloween Terror, amely idén október 10-től, egészen november 1-ig lesz elérhető, természetesen az összes platformon. Ezzel együtt pedig rengeteg tartalom is érkezik.

Egy új Overwatch-projekten dolgozik a Blizzard?

Gyakornoki állást kínál a Blizzard olyan diákok számára, akik a jövőben egy Overwatch-játékon dolgoznának. Nem egyértelmű, hogy miről is van szó, elképzelhető egy mobilos mellékág, de a teljes értékű folytatás is.

Régóta várt funkciókkal bővült a Battle.net

A Blizzard Entertainment frissítette asztali kliensprogramját, olyan új funkciókkal bővült az app, amiket már régóta kért a közösség. Már offline módba is kapcsolhatunk, illetve a közösségi lehetőségek is bővültek.

Overwatch - a jövő héten indul a Halloween Terror

Az Overwatch-játékosok már a jövő héten elkezdhetik ünnepelni Mindenszenteket, elvégre visszatér a Halloween Terror event. Egy csomó új kozmetikai elemre tehetünk szert a lootboxokból az esemény időtartama alatt.

A jövő hét végén kipróbálható lesz az Overwatch

Már megint ingyenes hétvégét tart a Blizzard: szeptember 22-től három napon át nyúzhatjuk az Overwatchot PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Minden játékmód a rendelkezésünkre áll majd, teljes élményben lesz részünk.

Kizárólag erőszakmentes eSport lehet az olimpián

A párizsi olimpiai szervezői megszellőztették már a témát, mely szerint nem elképzelhetetlen, hogy 2024-ben az eSport is része legyen az olimpiának, azonban ennek kemény feltételei lehetnek.