Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Overwatch - a héten indul a holdújévi event

A Blizzard idén is egy eseménysorozattal ünnepli a kínai újévet, a készítők a Twitteren erősítették meg, hogy a héten indul a Lunar New Year. Ezúttal is egy új játékmódnak és számos kozmetikai elemnek örülhetünk.

Overwatch - megnyitotta kapuit a Blizzard World

Tegnap megérkezett az Overwatch legutóbbi frissítése, amely új kozmetikai elemekkel és egy pályával bővítette a multiplayer játékot. Ez utóbbi a Blizzard címei előtt tiszteleg.

A Twitch streameli az Overwatch League meccseit

Exkluzív megállapodást kötött a Twitch és a Blizzard, melynek értelmében a streaming szolgáltató közvetíti majd az Overwatch League meccseit. Kilencvenmillió dolláros üzletről lehet szó.

Overwatch - mi várható 2018-ban?

Jeff Kaplan, a játék rendezője mesélt egy kicsit a Blizzard újévi terveiről. Hamarosan bemutatkozik az Overwatch huszonhetedik hőse, és a fejlesztők már a Year of the Dog eventre is készülnek. Nem maradunk utánpótlás nélkül idén sem.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Overwatch - már kipróbálható a Blizzard World

Az Overwatch legújabb frissítése élesedett a publikus tesztszervereken, de sokkal érdekesebb, hogy az új térkép is játszható formába került. A Blizzard World lényegében egy vidámpark, amit a fejlesztők korábbi játékai ihlettek.

Kiosztották a 2017-es Golden Joystick-díjakat

Sor került a 2017-es Golden Joystick Awards gálára, amelyen minden kategóriában győztest hirdettek. Talán nem akkora meglepetés, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett az év játéka.

Overwatch - Moira is jött az ingyenes hétvégével

Korábban már megírtuk, hogy ezen a hétvégén ismét ingyenessé válik az Overwatch, most azonban az is kiderült, hogy mától játszható benne az új hős, Moira is.

Újabb ingyenes hétvégét kap az Overwatch

A Blizzard megerősítette, hogy jövő héten hétvégén ismét ingyenes Overwatch-hétvégét tartanak. A többnapos próba során 16 helyszínt és 26 játszható karaktert próbálhatunk majd ki.

Rekordbevétellel zárta a negyedévet az Activision

Az Activision Blizzard is közzétette a negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, amelyben rekordbevételről számolt be az óriáskiadó. A Destiny 2 nagyon jól rajtolt, Amerikában a legjobban fogyó konzolos cím.