Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Overwatch - visszatér a Winter Wonderland

A Blizzard shooterének téli eseménye már hagyománynak tekinthető, így idén sem maradunk Winter Wonderland nélkül. Az esemény december 11-én indul, és a szokásoknak megfelelően egy csomó karácsonyi cuccot zsákmányolhatunk.

A Diablo alkotója ostorozza a Blizzardot

David Brevik egyike volt az 1996-os Diablo designereinek, és noha már nincs a cégnél, a feleségével közös livestreamben azzal vádolja a Blizzardot, hogy jobban törődik a profittal, mint a saját dolgozóival.

Overwatch - egyhetes próbakör indul

Ki tudja hányadszor, de ismét ingyenesen kipróbálható lesz a Blizzard heroshootere. Az ajánlat holnap indul, és egészen november 26-ig tart mindhárom platformon - remek lehetőség, hogy az új karakterrel, Ashe-vel is megismerkedhessünk.

Komoly változások előtt az Overwatch

Az Overwatch hamarosan élesedő frissítése a játék teljes újratelepítését és így letöltését igényli, mivel bizonyos alapvető részei széleskörű átalakítás elé néznek PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt.

Overwatch - minden, amit Ashe-ről tudni illik

A BlizzCon Overwatch-színpadán Ashe-é volt a főszerep. Fussunk át azon, hogy pontosan hogy jött létre és milyen képességekkel lép pályára a kalapos hölgyemény, na meg persze a show valódi sztárja, Bob!

Overwatch - bemutatkozott Ashe

Az Overwatch sem maradhatott ki a BlizzCon nyitóünnepségének felhozatalából, így kiderült, hogy Ashe lesz a játék huszonkilencedik játszható hőse. Ashe igazi fegyverforgató és a Deadlock Gang vezetője.

Kiszivárogtak a LEGO Overwatch-készletek

A korábban beharangozott LEGO Bastion után az amerikai Target jóvoltából idő előtt lebuktak az Overwatch LEGO-készleteinek további darabjai. Tulajdonképpen minden hős kap majd saját kiszerelést.

Overwatch - LEGO Bastion érkezik elsőként

Közelednek az első hivatalos Overwatch LEGO-figurák, melyek közül Bastion már fel is tűnt a Blizzard Gear Store-ban. A nem is olyan távoli jövőben várhatóan újabb karakterekkel fog bővülni a kínálat.

Overwatch - elindult a Halloween Terror

Kezdetét vette az Overwatch halloweeni eseménysora, melynek keretében újra nekiveselkedhetünk a PvE-re kihegyezett Junkenstein’s Revenge-nek, illetve kilenc vadonatúj skint is zsákmányolhatunk.