Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
Típus: Akció, TPS

Overwatch - LEGO Bastion érkezik elsőként

Közelednek az első hivatalos Overwatch LEGO-figurák, melyek közül Bastion már fel is tűnt a Blizzard Gear Store-ban. A nem is olyan távoli jövőben várhatóan újabb karakterekkel fog bővülni a kínálat.

Overwatch - elindult a Halloween Terror

Kezdetét vette az Overwatch halloweeni eseménysora, melynek keretében újra nekiveselkedhetünk a PvE-re kihegyezett Junkenstein’s Revenge-nek, illetve kilenc vadonatúj skint is zsákmányolhatunk.

Új vezető a Blizzard Entertainment élén

Vezetőváltás történt a Blizzard háza táján. A korábbi vezérigazgató, Mike Morheim helyére a World of Warcraft producere, J. Allen Brack áll. Más új nevekkel is bővül a vállalat vezetői csapata.

Overwatch - visszatér a Halloween Terror

A jövő héten veszi kezdetét a már szokásosnak mondható Halloween Terror event az Overwatchban. A pontos tartalom még nem ismert, de folytatódik a Junkenstein's Revenge sztorija. A Blizzard egy rövid teaserrel jelentkezett.

Overwatch - kanyarban a Torbjörn rework

Szinte rá sem fogunk ismerni az Overwatch egyik klasszikus karakterére, mindenki kedvenc svéd gépésze, Torbjörn, ugyanis komoly változtatásokon fog átesni. Jeff Kaplan fejlesztői naplója mindent elmagyaráz.

Élesedett Busan, az Overwatch legújabb térképe

Az idei Gamescomon bemutatkozott D.Va saját rövidfilmje, ahol első körben láthattuk Busan városát. A legújabb frissítéssel végre a live szervereken is kipróbálhatjuk az új CP-mapot és az azzal érkező változtatásokat.

Humble Monthlyban az Overwatch

Noha a Humble-csapat havidíjas előfizetése az elmúlt hónapokban is meglehetősen ütős volt, ám ezúttal a Blizzard Entertainment üdvöskéje, az Overwatch kapja a főszerepet benne, ami 12 dollárért cserébe igazán jó ajánlat.

GC 2018: Overwatch - D.Va is megkapta a kisfilmjét

A Blizzard az ígéreteinek megfelelően elsütött néhány Overwatch-bejelentést a Gamescom apropóján. Egyfelől megkaptuk az új animációs kisfilmet, emellett pedig az új pálya is bemutatkozott.

GC 2018: Ezzel készül a Blizzard a Gamescomra

Úgy tűnik, hogy lesz bőven látnivaló mostanában a Blizzard rajongói számára, a kaliforniai cég ugyanis rengeteg bemutatóval készül az idei Gamescomra. Olyannyira, hogy a szerdai nap Kölnben szinte végig róluk szól majd.

Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.